Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου 2023

Τέλος η δωρεάν διάθεση των self tests από τα φαρμακεία! Τι ισχύει για τους εργαζομένους;

To Διοικητικό Συμβούλιο του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου αποφάσισε να σταματήσει η διάθεση των δωρεάν self tests στις 19 Ιουνίου, έπειτα από ψηφοφορία που πραγματοποίησε με ψήφους 11 υπέρ και 3 κατά. Έως τότε θα συνεχιστεί κανονικά η διάθεση των self-test από τα φαρμακεία προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες των μαθητών στο πλαίσιο των Πανελλαδικών Εξετάσεων.

Μετά τις 19 Ιουνίου οι φαρμακαποθήκες θα πρέπει να παραλάβουν από τα φαρμακεία τα αποθέματα που έχουν μείνει αδιάθετα, καθώς σταματά η δωρεάν διάθεση των self tests.

  • Από την Δευτέρα 7-6-2021 μέχρι και το Σάββατο 12-6-2021 θα διατεθούν 3 Self tests για τον Δημόσιο και Ιδιωτικό τομέα, που θα αφορούν στο διάστημα 7/6 μέχρι 30/6 σύμφωνα με απόφαση των συναρμόδιων Υπουργείων.
  • Επιπλέον από την Δευτέρα 14-6-2021 έως και το Σάββατο 19-6-2021 θα διατεθούν 3 self tests για την εκπαιδευτική κοινότητα (μαθητές, εκπαιδευτικοί, διοικητικό προσωπικό).

Το σχέδιο αυτό έχει ως στόχο να εξυπηρετηθούν οι μαθητές του Λυκείου ενόψει των Πανελλαδικών Εξετάσεων και οι μαθητές του Δημοτικού για την λήξη του εκπαιδευτικού έτους.

 

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα