Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2024

Tελευταία ημέρα προθεσμίας! Επιδότηση 90% για την ψηφιακή μετάβαση του ασφαλιστικού σας γραφείου με τη τεχνογνωσία της PK DATA

Δημοσίευση: 14/09/2022
Tελευταία ημέρα προθεσμίας! Επιδότηση 90% για την ψηφιακή μετάβαση του ασφαλιστικού σας γραφείου με τη τεχνογνωσία της PK DATA

Ο ψηφιακός μετασχηματισμός και η ενσωμάτωση της τεχνολογίας στην ασφαλιστική διαμεσολάβηση είναι πλέον θέμα επιβίωσης για το σύγχρονο επαγγελματία, δεδομένου ότι σήμερα ο καταναλωτής έχει περισσότερη δύναμη από ποτέ. Έχει αναβαθμισμένες προσδοκίες για την εξυπηρέτησή του και αναζητά εξατομικευμένες λύσεις που θα λύσουν άμεσα τις ανάγκες του.

Αν λοιπόν σκέφτεστε να επενδύσετε στον ψηφιακό μετασχηματισμό της επιχείρησης σας τώρα είναι η ευκαιρία!

Στο πλαίσιο του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας Ελλάδα 2.0 οι επαγγελματίες της διαμεσολάβησης δικαιούνται για πρώτη φορά επιδότηση για την ενίσχυση της ψηφιακής τους μετάβασης.

Το Πρόγραμμα Ψηφιακά Εργαλεία ΜΜΕ στηρίζει τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις του ασφαλιστικού κλάδου μέσω της παροχής vouchers που θα διατεθούν για την αγορά ή τη μίσθωση νέων ψηφιακών εργαλείων με επιδότηση που αγγίζει το 90%!

Η PK DATA, η Νο1 εταιρεία Ασφαλιστικού Software στην Ελλάδα, στέκεται δίπλα σας, παρέχοντάς σας εξειδικευμένες υπηρεσίες ενημέρωσης για τη διαδικασία ένταξης στο εν λόγω πρόγραμμα, αλλά και τη λήψη της ενίσχυσης την οποία μπορείτε να αξιοποιήσετε σε όλα τα πακέτα λύσεων ψηφιακού μετασχηματισμού της εταιρείας.

Επιλέγοντας το πακέτο ψηφιακών εργαλείων της PK DATA που σας ταιριάζει και υποβάλλοντας έως τις 14.09.2022 την αίτησή σας, εξασφαλίζετε voucher που σας καλύπτει το 90% του κόστους του!

Εάν είστε ασφαλιστικός διαμεσολαβητής και θέλετε να αναβαθμίσετε ψηφιακά την επιχείρησή σας, επικοινωνήστε μαζί μας για αναλυτικές πληροφορίες και διευκρινίσεις στο 210 2201551 καθημερινά αλλά και τα Σαββατοκύριακα από τις 8:00 π.μ. – 22:00 μ.μ.

Για αναλυτικές πληροφορίες για τις προϋποθέσεις και τη διαδικασία υποβολής αιτήσεων του προγράμματος επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της PK DATA στο pkdata.gr/digitalsme/

 

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»