Παρασκευή, 12 Ιουλίου 2024

Η Teleperformance Greece δίνει ζωή στον Υμηττό φυτεύοντας 1.000 δέντρα

Δημοσίευση: 09/11/2023

Το Σάββατο 4 Νοεμβρίου, εργαζόμενοι της Teleperformance Greece συμμετείχαν σε ακόμα μία περιβαλλοντική δράση για φέτος, αυτήν τη φορά στον Υμηττό, επιβεβαιώνοντας τη δέσμευση της εταιρείας για την προστασία και διατήρηση του φυσικού μας περιβάλλοντος.

Η εταιρεία προχώρησε σε δράση αναδάσωσης ενώνοντας τις δυνάμεις της με τον Σύνδεσμο Προστασίας και Ανάπτυξης Υμηττού (ΣΠΑΥ), τον Δήμο Ελληνικού-Αργυρούπολης, την εθελοντική ομάδα Δασοπροστασίας – Πυρόσβεσης – Πολιτικής Προστασίας Ελληνικού Αργυρούπολης και την εθελοντική ομάδα Let’s do it Greece. Στόχος της σύμπραξης αυτής ήταν η αποκατάσταση του φυσικού περιβάλλοντος, μετά την κ πυρκαγιά που έπληξε το περιαστικό δάσος το 2015, και κατά την οποία υπολογίζεται ότι 6.000 στρέμματα κάηκαν ολοσχερώς.

Η ομάδα της Teleperformance Greece, μαζί με φίλους και συγγενείς που παρευρέθηκαν στο σημείο, φύτευσαν 1.000 δενδρύλλια, κάνοντας ένα σημαντικό βήμα για την αναγέννηση του Υμηττού. Η κίνηση αυτή έρχεται να συμπληρώσει τη δράση καθαρισμού του Ιουνίου που πραγματοποιήθηκε στην ίδια περιοχή – μια ακόμα πρωτοβουλία που υπογράμμισε τη βαθιά οικολογική συνείδηση των ανθρώπων της εταιρείας και τη δέσμευσή τους για περιβαλλοντική βιωσιμότητα.

Η Teleperformance Greece δίνει ζωή στον Υμηττό φυτεύοντας 1.000 δέντρα

Οι περιβαλλοντικές δράσεις που υλοποιεί η εταιρεία εντάσσονται στο γενικότερο πλαίσιο του παγκόσμιου σχεδίου της για εταιρική υπευθυνότητα και πιο συγκεκριμένα στο πρόγραμμα Citizen of the Planet (COTP), μέσα από το οποίο προωθείται στην πράξη η αειφόρος ανάπτυξη. Σε συνεργασία με κορυφαίους περιβαλλοντικούς οργανισμούς, η εταιρεία συμβάλλει στη μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος, την προστασία της βιοποικιλότητας της χώρας και στον περιορισμό της ενεργειακής κατανάλωσης.

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»