Σάββατο, 25 Μαΐου 2024

Ταξίδι στη Νέα Υόρκη για το δίκτυο μη αποκλειστικής συνεργασίας της Groupama Ασφαλιστικής

Δημοσίευση: 12/07/2022

H Groupama Ασφαλιστική, μετά από 2 χρόνια περιορισμού ταξιδιών σε εγχώριους προορισμούς εξαιτίας της πανδημίας, διοργάνωσε, για το Δίκτυο μη αποκλειστικής συνεργασίας, μία μοναδική ταξιδιωτική εμπειρία στην κοσμοπολίτικη Νέα Υόρκη, το διάστημα 1-6 Ιουλίου. Με τον τρόπο αυτό, η εταιρεία θέλησε να επιβραβεύσει συνεργάτες με υψηλή παραγωγικότητα και ποιοτικά αποτελέσματα για μία ακόμα απαιτητική χρονιά.

Οι συνεργάτες της Groupama Ασφαλιστικής θαύμασαν από κοντά τα γνωστότερα αξιοθέατα της παγκόσμιας μητρόπολης, όπως το Άγαλμα της Ελευθερίας, το Ground Zero και το Empire State Building, φωτογραφήθηκαν στην Times Square και την περίφημη γέφυρα του Brooklyn και περιηγήθηκαν στην 5η Λεωφόρο και το Central Park. Τον ελεύθερο χρόνο τους είχαν την ευκαιρία να τον διαθέσουν, είτε σε φημισμένα μουσεία όπως το  MoMa και το Guggenheim, είτε στα απαραίτητα ψώνια, ενώ απόλαυσαν γευστικές εμπειρίες σε γνωστά εστιατόρια της πόλης. Μάλιστα, στο ταξίδι, εκτός των Διοικητικών στελεχών που συνόδευαν το Δίκτυο, συμμετείχε και ο Γενικός Διευθυντής της Groupama Ασφαλιστικής, κ. Χρήστος Κάτσιος, ο οποίος συνομίλησε και αντάλλαξε απόψεις με αρκετούς συνεργάτες, σε στιγμές χαλάρωσης μακριά από το περιβάλλον του γραφείου.

Η Groupama Ασφαλιστική, μέσα από τα ταξίδια αναψυχής και χαλάρωσης που προσφέρει στους συνεργάτες της, αναγνωρίζει τη συμβολή τους στην επιτυχημένη πορεία της, επενδύοντας παράλληλα στη δημιουργία ακόμα ισχυρότερων δεσμών, οι οποίοι με τη σειρά τους θα αποδώσουν στο επίπεδο της καθημερινής συνεργασίας.

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»