Δευτέρα, 26 Φεβρουαρίου 2024

Ταξίδι επιβράβευσης στο Βουκουρέστι για τους διακεκριμένους συνεργάτες της IONIOS NEW AGENCY

Δημοσίευση: 21/10/2022

H IONIOS NEW AGENCY με την συνδρομή της EUROLIFE, πραγματοποίησε Ταξίδι στο πανέμορφο Βουκουρέστι και στα Καρπάθια Όρη, με τους Επιτυχόντες για το διάστημα από 01/01/2021 έως 31/12/2021.

Είκοσι οκτώ συμμετέχοντες απόλαυσαν ένα μαγευτικό Ταξίδι στο Παρίσι της Ανατολής, με τα επιβλητικά μνημεία και αξιοθέατα του Βουκουρεστίου και τα Παλάτια στα Καρπάθια Όρη.

Στο Ταξίδι συμμετείχαν, ο κος Ροντογιάννης Μάρκος Πρόεδρος & Δ/νων Σύμβουλος της IONIOS NEW AGENCY, ο κος Χουλιάρας Νικόλαος Διευθυντής Πωλήσεων της EUROLIFE και η κα Κανελλοπούλου Ευαγγελία Επιθεωρήτρια της Εταιρίας EUROLIFE.

Ευχαριστούμε όλους όσους συμμετείχαν, καθώς επίσης και όλους όσους συνέβαλαν στην καλή μετάβαση και διοργάνωση του Ταξιδιού.

Ταξίδι επιβράβευσης στο Βουκουρέστι για τους διακεκριμένους συνεργάτες της IONIOS NEW AGENCY Ταξίδι επιβράβευσης στο Βουκουρέστι για τους διακεκριμένους συνεργάτες της IONIOS NEW AGENCY Ταξίδι επιβράβευσης στο Βουκουρέστι για τους διακεκριμένους συνεργάτες της IONIOS NEW AGENCY

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

Ανάλυσέ το, νοσηλεία, δημόσιο νοσοκομείο

Δείτε ξανά το “Ανάλυσέ το!” (video): Περιστατικό σε Δημόσιο Νοσοκομείο – Τι πληρώνει ο ασφαλισμένος στον ΕΟΠΥΥ;

Δείτε ξανά το επεισόδιο της Δευτέρας της εκπομπής «Ανάλυσέ το», με παρουσιαστή τον κ. Χρύσανθο Νικολάκο, Μεσίτη Ασφαλίσεων-Πραγματογνώμονα Μηχανικό της Prooptiki Insurance Brokers! Στην εκπομπή

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»