Παρασκευή, 23 Φεβρουαρίου 2024

Techins και Insurance Media Lab ενώνουν δυνάμεις για την ψηφιακή αναβάθμιση του επαγγελματία ασφαλιστικού συμβούλου!

Δημοσίευση: 08/11/2023
Techins, Insurance Media Lab

Η Techins, κορυφαία Ελληνική εταιρεία τεχνολογίας με επίκεντρο τους επαγγελματίες του ασφαλιστικού κλάδου και το Insurance Media Lab, ένα πρωτοπόρο Digital Agency για τον Ασφαλιστικό Κλάδο στην Κύπρο, ανακοινώνουν την έναρξη μίας δυναμικής συνεργασίας.

Στόχος της σύμπραξης αυτής είναι η τεχνολογική αναβάθμιση των επαγγελματιών του ασφαλιστικού κλάδου στην Κύπρο. Με την ενσωμάτωση των καινοτόμων λύσεων της Techins, το Insurance Media Lab αναμένεται να προσφέρει στους επαγγελματίες του ασφαλιστικού κλάδου της Κύπρου τα απαραίτητα εργαλεία για να εξελιχθούν και να παραμείνουν στην κορυφή της ψηφιακής εποχής.

Πιο συγκεκριμένα, η συνεργασία των δύο οργανισμών αφορά την αποκλειστική διανομή των προϊόντων της Techins από το Insurance Media Lab στην Κυπριακή αγορά, με την εφαρμογή «My Activity», για τη διαχείριση των δραστηριοτήτων ομάδων ασφαλιστικών συμβούλων, να αποτελεί το πρώτο βήμα αυτής της στρατηγικής συνεργασίας.

Το «My Activity» είναι μία πρωτοποριακή εφαρμογή που δίνει τη δυνατότητα στον Διευθυντή Ομάδας ή Υποκαταστήματος να θέτει στόχους για την ομάδα του και να παρακολουθεί εύκολα και απλά την απόδοση κάθε μέλους της ομάδας του.

Το «My Activity» που προσφέρεται και σε ανεξάρτητους ασφαλιστικούς συμβούλους που χρειάζονται ένα εργαλείο για την προσωπική τους οργάνωση, ανανεώνεται συνεχώς με νέες δυνατότητες με τελικό στόχο να γίνει το δεξί χέρι κάθε ασφαλιστή και κάθε διευθυντή ομάδας.

Μία σημαντική δυνατότητα του «My Activity» που αναμένεται να είναι έτοιμη για τους επαγγελματίες σύντομα, είναι η εφαρμογή προγραμματισμού ραντεβού. Με αυτό το πρωτοποριακό εργαλείο, οι επαγγελματίες θα έχουν ένα διαδικτυακό ημερολόγιο όπου οι πελάτες τους θα μπορούν να διευθετήσουν κάποιο ραντεβού με τους ίδιους είτε διαδικτυακά είτε αυτοπροσώπως.

Ο Λεωνίδας Διαμαντόπουλος, CEO της Τechins δήλωσε: «Είμαι περήφανος για τη συνεργασία μας με το Insurance Media Lab. Η συγκεκριμένη στρατηγική κίνηση σηματοδοτεί μια νέα εποχή για την τεχνολογική εξέλιξη του ασφαλιστικού κλάδου στην Κύπρο. Μέσα από τις καινοτόμες λύσεις που προσφέρει η Τechins, και ειδικότερα μέσω της εφαρμογής «My Activity», είμαστε σίγουροι ότι οι ασφαλιστικοί σύμβουλοι θα αποκτήσουν τα εφόδια να επιτύχουν μεγαλύτερη αποδοτικότητα και παραγωγικότητα, διαμορφώνοντας το μέλλον του κλάδου προς μια πιο ψηφιακή και αποδοτική κατεύθυνση.»

Από την πλευρά του, ο Παναγιώτης Σοφοκλέους, δημιουργός του Insurance Media Lab, πρόσθεσε: «Αυτή η συνεργασία αποτελεί ένα σημαντικό βήμα για την περαιτέρω ψηφιακή μετεξέλιξη κάθε ασφαλιστικού διαμεσολαβητή στη χώρα μας. Με τις εφαρμογές και τα εργαλεία της Τechins, ο Κύπριος Επαγγελματίας Ασφαλιστικός Διαμεσολαβητής μπορεί να έχει έναν αξιόπιστο σύμμαχο στην καθημερινή του προσπάθεια για αύξηση της παραγωγικότητας και των πωλήσεων του».

Οι δύο εταιρείες στοχεύουν σε μία μακροχρόνια συνεργασία, με στόχο την κοινή ανάπτυξη και προσαρμογή στις συνεχώς εξελισσόμενες ανάγκες της ασφαλιστικής βιομηχανίας.

Περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα της TECHINS μπορείτε να δείτε εδώ, ενώ για τις υπηρεσίες του Insurance Media Lab στο www.insurancemedialab.com.

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

Ανάλυσέ το, 19-02-24

Μη χάσετε σήμερα στο “Ανάλυσέ το”: Μελέτη περιστατικού νοσηλείας σε δημόσιο νοσοκομείο – Ποια θα είναι η συμμετοχή του ασφαλισμένου στο κόστος νοσηλείας;

Μη χάσετε σήμερα το “Ανάλυσέ το”, τη μοναδική διαδικτυακή εκπομπή με ανάλυση πραγματικών περιπτώσεων (προ) ασφαλιστικών ελέγχων. Για ακόμα μία

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»