Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2024

Νέα Στρατηγική Συνεργασία της SoEasy Insurance Brokers με την Groupama Ασφαλιστική!

Δημοσίευση: 18/10/2023
SoEasy Insurance Brokers, Groupama Ασφαλιστική

Η SoEasy Insurance Brokers, μία από τις κορυφαίες μεσιτικές ασφαλιστικές εταιρείες στην Κύπρο, ανακοινώνει την επίσημη έναρξη της συνεργασίας της με την Groupama Ασφαλιστική, μέλος του ομίλου διεθνούς εμβέλειας Groupama.

Μία στρατηγική συνεργασία που αυξάνει τις επιλογές για το δίκτυο Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών της εταιρείας.

Η νέα στρατηγική συνεργασία της SoEasy Insurance Brokers αφορά τη διάθεση ασφαλιστικών προϊόντων στον Κλάδο Περιουσίας, με ιδιαίτερη έμφαση στις ασφαλίσεις περιουσιών μεγάλης αξίας. Στόχος της SoEasy Insurance είναι η διεύρυνση των επιλογών που προσφέρει στους πελάτες της, καλύπτοντας ανάγκες ασφάλισης περιουσιών μεγάλης αξίας.

Καθώς η SoEasy Insurance εξακολουθεί να διευρύνει και να προσαρμόζει τις υπηρεσίες της, το δίκτυο Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών της εταιρείας θα επωφεληθεί από την πρόσβαση σε περισσότερες επιλογές και τη δυνατότητα ασφάλισης μεγάλων περιουσιών.

Η Groupama Ασφαλιστική έχει σημαντική παρουσία στην ελληνική αγορά εδώ και 95 χρόνια, ενώ αναγνωρίζεται για την αξιοπιστία των υπηρεσιών της! Η εταιρεία ανήκει στο Γαλλικό Όμιλο Groupama που συνδυάζει ασφαλιστικές, τραπεζικές και χρηματοοικονομικές δραστηριότητες σε 11 χώρες, στηριζόμενος στα πολυδιάστατα δίκτυα διανομής του, για την εξυπηρέτηση των 12 εκατομμυρίων πελατών του.

Η συνεργασία αυτή επιβεβαιώνει την αφοσίωση της διεύθυνσης της SoEasy Insurance για συνεργασία με κορυφαίους ασφαλιστικούς παρόχους.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της SoEasy Insurance Brokers, κ. Γιάννης Νικολάου, δήλωσε: «Η νέα αυτή συνεργασία εντάσσεται στη στρατηγική μας να προσφέρουμε περισσότερες και καλύτερες επιλογές στους συνεργάτες και στους πελάτες μας, ειδικά σε σημαντικούς κλάδους, όπως η ασφάλιση περιουσίας.»

Από την πλευρά του, ο Non Motor Manager της εταιρείας, κ. Άγγελος Παναγή, τόνισε τη σημασία της συνεργασίας αναφέροντας: «Είναι ιδιαίτερη τιμή και χαρά για εμάς να συνεργαζόμαστε με ασφαλιστικές εταιρείες του μεγέθους και του κύρους της Groupama. Πιστεύουμε πως αυτή η συνεργασία θα αποφέρει πολλά οφέλη, τόσο για την εταιρεία μας, όσο και για τους πελάτες μας.»

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

Στο Δ.Σ του ΣΕΒ η Φίλιππα Μιχάλη

Με βασικό μήνυμα «Μαζί πετυχαίνουμε περισσότερα» πραγματοποιήθηκε η Ετήσια Γενική Συνέλευση των Μελών του ΣΕΒ. Στην ηγεσία του Συνδέσμου εξελέγη

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»