Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2024

Επισφράγιση Συνεργασίας ΠΑΝΟΡΜΟΥ με ΜΙΝΕΤΤΑ

Δημοσίευση: 17/05/2023
ΜΙΝΕΤΤΑ ΠΑΝΟΡΜΟΣ

Σε εξαιρετικό κλίμα πραγματοποιήθηκε η συνάντηση του Προέδρου του ΠΑΝΟΡΜΟΥ Κλήμη Δημαρχιάδη και των Μελών του ΔΣ, Αγγελικής Φυλακτού, Κωνσταντίνου Λάμπρου, με την General Sales Manager της ΜΙΝΕΤΤΑ, κα. Ναταλία Γιαννιού, και τον Sales Director, κ. Χαράλαμπο Βαρλά.

Κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν πρακτικά θέματα και εξετάστηκαν ενέργειες που πρέπει να γίνουν ώστε να είναι μία αγαστή και αμοιβαία επωφελής συνεργασία.

Η ΜΙΝΕΤΤA διατηρεί το ανθρωποκεντρικό της πρόσωπο και προχωράει με σιγουριά προς το μέλλον, έχοντας ως κύριο μέλημά της να δημιουργεί σχέσεις εμπιστοσύνης με τους συνεργάτες της, αντιμετωπίζοντας τον καθένα ως ξεχωριστή οντότητα.

Από τη μεριά του ο ΠΑΝΟΡΜΟΣ επιλέγει με προσοχή τις συνεργασίες του και συμπορεύεται με ασφαλιστικές που σέβονται τον ρόλο του Ασφαλιστικού Διαμεσολαβητή∙ δεν υπάρχει καλύτερη εγγύηση γι’ αυτό, από την παρουσία του κ. Μπερτσιά Κωνσταντίνου, ο οποίος ως Αντιπρόεδρος της ΜΙΝΕΤΤA, συνέβαλε στην ολοκλήρωση της συμφωνίας και τον ευχαριστούμε πολύ γι’ αυτό.

Με εκτίμηση,

ΠΑΝΟΡΜΟΣ ΣΥΝ. Π.Ε.

 

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

Κλήμης Δημαρχιάδης (ΠΑΝΟΡΜΟΣ): Οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις (ΜΜΕ) αποτελούν περίπου το 96% των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στη χώρα

Γράφει ο Κλήμης Δημαρχιάδης, Πρόεδρος Συνεργατικού Σχήματος Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης ΠΑΝΟΡΜΟΣ, Επικεφαλής Επιμελητηριακού Συνδυασμού «ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ», Μέλος Διοικητικού Συμβουλίου «Επαγγελματικού Επιμελητηρίου

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»