Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου 2022

Συνεργασία ERGO – Amazon για την ασφάλιση προϊόντων σε Ιταλία και Ισπανία

Mια νέα φιλόδοξη συνεργασία με την Amazon ανακοίνωσε ο γερμανικός όμιλος ERGO, μέσω της οποίας θα ασφαλίζει αγαθά αλλά και υπηρεσίες που πωλούνται διαδικτυακά από το marketplace της Amazon σε Ιταλία και Ισπανία.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ανακοίνωση του ομίλου, από την 1η Ιουνίου θα παρέχεται η δυνατότητα ασφάλισης των προϊόντων από την πλατφόρμα της Amazon, με την ασφαλιστική κάλυψη από την ERGO να προστίθεται στην αγορά του εκάστοτε προϊόντος.

Ο Mark Klein, Chief Digital Officer του Ομίλου ERGO και Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της ERGO Digital Ventures AG, χαιρετίζει τη νέα αυτή συνεργασία της ERGO, τονίζοντας ότι «μέχρι το 2025, η ERGO στοχεύει να είναι μία από τις κορυφαίες ψηφιακές ασφαλιστικές εταιρείες – τόσο στη Γερμανία όσο και στις διεθνείς βασικές αγορές.»

Με τις προσφορές μας στις αγορές της Amazon σε Ιταλία και  Ισπανία, έχουμε κάνει ένα μεγάλο βήμα πιο κοντά σε αυτόν τον στόχο. Κλείνουμε ένα μεγάλο κενό στην ταχέως αναπτυσσόμενη αγορά των ασφαλιστικών προϊόντων παραρτήματος»

Διαβάστε Ακόμα