Σάββατο, 25 Μαΐου 2024

Συνάντηση του κ. Β. Ακτσαλή (Δημιουργία) με τον πρόεδρο του συλλόγου Πολυτέκνων Ν. Θεσσαλονίκης

Δημοσίευση: 15/04/2024

Μια πολύ χρήσιμη και ουσιαστική συνάντηση είχε σήμερα ο Προέδρος της Δημιουργιας-Κοινοτητας Πολιτών κ. Βαγγέλης Ακτσαλης με τον Προέδρο του Συλλόγου Πολυτέκνων νομού Θεσσαλονίκης κ. Θεοτοκατο στα γραφεία του συλλόγου. Η συζήτηση περιστραφηκε γύρω από τα προβλήματα των πολυτέκνων και τις προτάσεις τους για να δοθούν κίνητρα που θα αυξήσουν τις γεννήσεις στη χώρα μας, αφού αυτό θα έδινε μια λύση και στο δημογραφικό,  το οποίο αποτελεί εάν από τα σημαντικότερα προβλήματα στη χώρα μας.

Με δείκτη γεννητικότητας 1.3 η χώρα μας βρίσκεται στην τελευταία θέση στην ΕΕ, ο πληθυσμός μας μειώνεται και η λύση στο πρόβλημα αποτελεί ζήτημα επιβίωσης. Ο κ. Θεοτοκατος μάλιστα, συνέδεσε το δημογραφικό και με το μεταναστευτικό, το έτερο μέιζον πρόβλημα της πατρίδας μας, εκφράζοντας την έκπληξη του για τα επιδόματα που δίνονται στους μετανάστες, όταν οι πολύτεκνοι, που έχουν να αντιμετωπίσουν τεράστια οικονομικά βάρη, δε χρήζουν ανάλογης αντιμετώπισης.

Διαπιστώθηκε σε μεγάλο βαθμό ταύτιση απόψεων και ο κ. Ακτσαλης, ο οποίος συνοδευόταν από ομάδα συνεργατών του, μέλη του Πολιτικού Συμβουλίου και της Εθνικής Επιτροπής της Δημιουργιας-Κοινοτητας Πολιτών, δεσμεύτηκε να υπάρξει στενή συνεργασία στο μέλλον μεταξύ των δυο φορέων.

Στην εν λόγω συνάντηση συμμετείχε και ο αντιπρόεδρος της Δημιουργίας και αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Διαμεσολαβούντων Ασφαλιστικών Εργασιών Ν. Θεσσαλονίκης κ. Βασίλης Πανίδης.

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»