Παρασκευή, 12 Ιουλίου 2024

Συνάντηση Συντονιστών Δικτύου Πωλήσεων Agency της Interamerican 27 μήνες μετά

Δημοσίευση: 11/05/2022

Την Τετάρτη, 4 Μαΐου, η Διεύθυνση Πωλήσεων Δικτύου Agency της Interamerican πραγματοποίησε, μετά από 27 μήνες, την πρώτη πανελλαδική συνάντηση Συντονιστών Γραφείων Πωλήσεων και Επικεφαλής των Διοικητικών Γραφείων Πωλήσεων, με φυσική παρουσία.

Την εκδήλωση άνοιξε με χαιρετισμό ο Διευθύνων Σύμβουλος Γιάννης Καντώρος, ο οποίος αναφέρθηκε στα νέα δεδομένα της ασφαλιστικής αγοράς, στις προκλήσεις που φέρνει η νέα πραγματικότητα και στη συνεχή ανοδική πορεία της Interamerican, ακόμα και μέσα στην πανδημία.

Στη συνέχεια, ο Μάρκος Φραγκουλόπουλος, Corporate Marketing Leader, μίλησε για την ισχυρή θέση και τη δυναμική τροχιά ανάπτυξης του δικτύου Agency. Σημαντικό σημείο στην συνάντηση αποτέλεσε η τοποθέτηση του Γιάννη Γιαννακόπουλου, Sales Operations Manager, ο οποίος παρουσίασε το “Digital Learning Academy” της Interamerican, το πιο σύγχρονο σύστημα εκπαίδευσης στην Ελλάδα και αναφέρθηκε στον πλούτο εκπαιδευτικών προγραμμάτων και τις δυνατότητες που προσφέρει.

Συνάντηση Συντονιστών Δικτύου Πωλήσεων Agency της Interamerican 27 μήνες μετά

Τέλος, ο Μανώλης Κούτης, Διευθυντής Πωλήσεων Δικτύου Agency, προσκάλεσε τους συμμετέχοντες να αγκαλιάσουν τη νέα καθημερινότητα, αναγνωρίζοντας κάθε αλλαγή ως ευκαιρία για επιπλέον βελτίωση και επιτυχία.

Όπως ανέφερε ο κ. Κούτης «27 εξαιρετικά δημιουργικοί μήνες που μας ώθησαν να ανακαλύψουμε και να χρησιμοποιήσουμε άμεσα νέες μεθόδους και εργαλεία επικοινωνίας. 27 μήνες με καθημερινή και ακατάπαυστη επικοινωνία, δημιουργικότητα και σπουδαία αποτελέσματα. Ενισχύσαμε τη συνοχή, την ομαδικότητα και την αποδοτικότητά μας.

Τα καταφέραμε και… 27 μήνες μετά, με πολύ συγκίνηση και χαρά, συναντηθήκαμε ξανά όλοι μαζί από κοντά, για να επαναπροσδιορίσουμε την στρατηγική μας στις νέες προκλήσεις, αλλά και να μοιραστούμε ιδέες και πρακτικές που θα μας οδηγήσουν με επιτυχία στην «επόμενη» ημέρα».

Συνάντηση Συντονιστών Δικτύου Πωλήσεων Agency της Interamerican 27 μήνες μετά

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με την ομιλία του Γενικού Διευθυντή Πωλήσεων και Marketing, Τάσου Ηλιακόπουλου, δίνοντας την κατεύθυνση για πολύ δυναμική παρουσία σε όλους τους πελάτες, αξιοποιώντας όλα τα συγκριτικά πλεονεκτήματα που έχει δημιουργήσει η Interamerican τα τελευταία χρόνια για το δίκτυο της. Mεταξύ των ομιλητών ήταν επίσης οι Νατάσα Σατερλή – Tribe Leader στο Health & Financial future, Νικολέτα Θώδου – Group Practices Leader στο Medifirst Αργυρούπολης, Βαγγέλης Τσιμπλιάρης – Sales Account Manager στις Ομαδικές Ασφαλίσεις, Πάνος Κούβαλης – Tribe Leader στο Mobility & Convenience, ενώ στην εκδήλωση συμμετείχαν ακόμη στελέχη από όλο το φάσμα των εμπορικών δραστηριοτήτων της Εταιρίας.

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»