Παρασκευή, 12 Ιουλίου 2024

Συνάντηση εργασίας και εκπαίδευση των συνεργατών του exasfalisou.gr

Δημοσίευση: 20/10/2022

Το exasfalisou.gr διοργάνωσε για τους συνεργάτες του δικτύου του μια μεγάλη συνάντηση, στη διάρκεια της οποίας οι ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις νέες ισορροπίες που διαμορφώνονται στην ελληνική ασφαλιστική αγορά, αλλά και για τα νέα διαθέσιμα προγράμματα του κλάδου υγείας.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της συζήτησης, έγινε μια ανασκόπηση για την υπάρχουσα κατάσταση στον κλάδο αλλά και τα νέα δεδομένα που φέρουν οι αλλεπάλληλες εξαγορές ασφαλιστικών εταιρειών, αναδιαμορφώνοντας τους κανόνες ανταγωνισμού της αγοράς.

Συνάντηση εργασίας και εκπαίδευση των συνεργατών του exasfalisou.gr

Στην συνάντηση παραβρέθηκε και ο Διευθυντής Πωλήσεων της ασφαλιστικής εταιρείας GENERALI κ. Γεώργιος Ζερβουδάκης, ο οποίος συνομίλησε με τους συνεργάτες της εταιρείας και απάντησε σε ερωτήσεις αναφορικά με το νέο τοπίο που δημιουργείται στην ασφαλιστική αγορά, αλλά και για την εξαγορά της ΑΧΑ από την GENERALI.

Παράλληλα, πραγματοποιήθηκε παρουσίαση και εκπαίδευση για τον κλάδο υγείας, ενώ αναλύθηκαν και τα νέα προγράμματα υγείας των ασφαλιστικών εταιρειών, εντοπίζοντας τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του κάθε συμβολαίου.

Ο συντονισμός της εκδήλωσης και η παρουσίαση των προγραμμάτων πραγματοποιήθηκε από τον κ. Γιώργο Κακριδή, Συντονιστή Ασφαλιστικών Πρακτόρων exasfalisou.gr.

 

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

Έρχεται το Ioannina Insurance Conference!

Ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές, ασφαλιστικές εταιρείες, σχήματα διαμεσολάβησης και θεσμικοί φορείς δίνουν ραντεβού στα Ιωάννινα  την Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2024! Με ιδιαίτερη

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»