Πέμπτη, 25 Ιουλίου 2024

Εσείς θα υπογράφατε οπουδήποτε; – 7 Χρήσιμες Συμβουλές Ασφάλισης από την “ΕΠΕΝΔΥΣΗ”

Δημοσίευση: 01/02/2024
χρήσιμες συμβουλές ασφάλισης

Εσείς το ξέρατε ότι ένας ασφαλιστικός διαμεσολαβητής σύμφωνα με τον Ν. 4583/2018 πρέπει να είναι εγγεγραμμένος σε ειδικό μητρώο που τηρείται υποχρεωτικά από το Επαγγελματικό Επιμελητήριο, το οποίο και μπορείτε να ελέγξετε πριν ασφαλιστείτε από το insuranceregistry.uhc.gr; Δείτε παρακάτω τις 7 χρήσιμες συμβουλές ασφάλισης!

Τα πλαίσια της “ασφάλισης” σαν όρος αλλά και σαν υπηρεσία παραμένουν θολά για το κοινωνικό σύνολο στη χώρα μας. Οι διαδικασίες, υποχρεώσεις, γραφειοκρατία και οι ελλιπείς γενικές γνώσεις των ανθρώπων – καταναλωτών είναι κάτι που επιβαρύνει την ασφαλιστική συνείδηση στην Ελλάδα.

Η ΕΠΕΝΔΥΣΗ – Ασφαλιστικοί Πράκτορες, αναγνωρίζοντας τα υφιστάμενα εμπόδια από πλευράς γνώσης των καταναλωτών δημιούργησε έναν σύντομο και χρήσιμο “7πτυχο ασφάλισης” με σημεία τα οποία πρέπει να προσέξουν οι ενδιαφερόμενοι ασφαλιστικής κάλυψης. Δείτε παρακάτω:

Εσείς θα υπογράφατε οπουδήποτε; - 7 Χρήσιμες Συμβουλές Ασφάλισης από την "ΕΠΕΝΔΥΣΗ"Εσείς θα υπογράφατε οπουδήποτε; - 7 Χρήσιμες Συμβουλές Ασφάλισης από την "ΕΠΕΝΔΥΣΗ"

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»