Παρασκευή, 21 Ιανουαρίου 2022

Στον αέρα το νέο blog της Ευρωπαϊκής Πίστης

Η Ευρωπαϊκή Πίστη, με στόχο την ενίσχυση της εμπειρίας του επισκέπτη στα ψηφιακά μέσα ενημέρωσής της, λανσάρει τη νέα ενότητα «blog» στο βραβευμένο www.europaikipisti.gr.

Μέσα από το φιλικό, λειτουργικό και μοντέρνο σχεδιασμό του blog, ο επισκέπτης έχει τη δυνατότητα να παρακολουθήσει μία σειρά από ενδιαφέροντα θέματα που αφορούν στην επικαιρότητα, να λάβει χρήσιμες συμβουλές για την ευεξία και τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής του, να γνωρίσει τα Ασφαλιστικά Προγράμματα που τον ενδιαφέρουν, αλλά και να ενημερωθεί για σημαντικά θέματα που αφορούν στην Υγεία, στην Κατοικία, στην Οικογένεια και στη Συνταξιοδότηση.

Τα άρθρα του blog υπογράφονται από δημοσιογράφους και εξειδικευμένους συνεργάτες και ενημερώνονται συνεχώς, προκειμένου οι επισκέπτες να βρίσκουν σε κάθε τους επίσκεψη κάποιο νέο άρθρο που ταιριάζει στα ενδιαφέροντά τους. Επιπρόσθετα, έχουν τη δυνατότητα να αναζητήσουν άρθρα ανά θεματική ενότητα, ανά ετικέτα ενδιαφέροντος ή ανά ημερομηνία δημοσίευσης, γεγονός που προσφέρει μεγάλη ευκολία κατά την αναζήτηση.

Οι επισκέπτες του blog, εκτός από το www.europaikipisti.gr, θα μπορούν να ενημερώνονται για τα άρθρα και μέσω των social media accounts της Εταιρίας. Πρόσφατα μάλιστα, η Εταιρία ανανέωσε εικαστικά την παρουσία της στο Facebook, ενώ παράλληλα δημιούργησε και Instagram account με την ονομασία “europaikipisti”, προκειμένου να διευρύνει την αλληλεπίδρασή της τόσο με τους πελάτες της, όσο και με το ευρύτερο κοινό.

Η δημιουργία του blog, η έντονη παρουσία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αλλά και οι καινοτόμες υπηρεσίες που έχουν δημιουργηθεί τα τελευταία έτη, αποτυπώνουν με τον καλύτερο τρόπο την πρόθεση της Εταιρίας για πλήρη και ουσιαστική προσαρμογή στα νέα τεχνολογικά δεδομένα, αλλά και τη διάθεσή της να διατηρεί συνεχώς ανοιχτούς και πολυκάναλους διαύλους επικοινωνίας με την κοινωνία.

Διαβάστε Ακόμα

ΠΟΑΔ: Η ιδιωτική ασφάλεια είναι μοχλός στήριξης της κοινωνίας από την περιθωριοποίηση και την εκκωφαντική απουσία των θεσμών στην ανάγκη που δημιουργούν τα κενά της πολιτείας

Το μήνυμα της ΠΟΑΔ για την Ημέρα της Ιδιωτικής Ασφάλισης: “Η Ημέρα της Ιδιωτικής Ασφάλισης γιορτάζεται από το 2004 κάθε