Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Στο πλευρό των πληγέντων από τις πυρκαγιές ο όμιλος Affidea Πρωτοβουλία για τη συγκέντρωση ιατροφαρμακευτικού υλικού

Δημοσίευση: 12/08/2021
myaffidea, affidea

Την ηθική και υλική συμπαράστασή του στους πληγέντες και στους «ήρωες» πυροσβέστες και εθελοντές δασοπυροσβέστες των καταστροφικών πυρκαγιών, που σημειώθηκαν τις τελευταίες ημέρες σε Αττική και Εύβοια, προσέφερε ο όμιλος Affidea σε μία έμπρακτη κίνηση αλληλεγγύης και κοινωνικής ευαισθησίας. Έτσι πρόσφατα παραδόθηκε στην κοινωνική υπηρεσία του Δήμου Αλίμου ιατροφαρμακευτικό υλικό προκειμένου να μεταφερθεί στην Εύβοια και στη Βαρυμπόμπη για την περίθαλψη των τραυματιών.

Η συνεισφορά στους πληγέντες θα συνεχιστεί με την συμμετοχή αντιπροσωπείας της Affidea και στη δενδροφύτευση περιοχών που έχουν καταστραφεί ολοσχερώς από τις φωτιές.

Πρόκειται για μια πρωτοβουλία του ομίλου Affidea που στόχο έχει να στηρίξει τους συνανθρώπους μας τις δύσκολες αυτές ώρες, απαλύνοντας τον βαρύ ψυχικό αντίκτυπο που έχουν οι πυρκαγιές, η απειλή της ανθρώπινης ζωής και της περιουσίας και η καταστροφή των δασικών εκτάσεων, καθώς η νέα αυτή μαζική καταστροφή, λόγω ακραίων καιρικών φαινομένων, έρχεται να προστεθεί μαζί με μία σειρά πληγών στους ώμους των πολιτών, που βιώνουν μια από τις πιο δύσκολες χρονιές των τελευταίων δεκαετιών.

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»