Σάββατο, 20 Ιουλίου 2024

Στο-Λύσαμε the Podcast: Το Insurancemarket εγκαινιάζει τη νέα σειρά Podcast που θα λύσει απορίες ετών

Δημοσίευση: 09/02/2023
Insurancemarket

Έννοιες όπως η ασφάλιση, η ενέργεια, η ηλεκτροκίνηση ή τα χρηματοοικονομικά σας δημιουργούν πονοκέφαλο; Δεν ξέρετε τι πληρώνετε στον λογαριασμό του ρεύματός σας ή αν τελικά αξίζει να αγοράσετε ηλεκτρικό αυτοκίνητο;

Το στο-Λύσαμε the Podcast του Insurancemarket, είναι εδώ για να “απλοποιήσει” τον κόσμο της ασφάλισης, της ενέργειας και του χρήματος, αλλά και για να δώσει χρήσιμες συμβουλές σε όσους κινούνται στους δρόμους με τα οχήματά τους.

Η Ειρήνη Τσίμα, μας έλυνε ήδη απορίες μέσα από την σειρά βίντεο στο-Λύσαμε, που είναι διαθέσιμη σε YouTube, Facebook, Instagram & TikTok. Τώρα λοιπόν το στο-Λύσαμε επεκτείνεται και σε άλλο κανάλι, αυτό του Podcast.

Η σειρά περιλαμβάνει συνεντεύξεις από experts του εκάστοτε κλάδου, όπου μοιράζονται τις γνώσεις και την εμπειρία τους, λύνοντας βασικά αλλά και πολύπλοκα ερωτήματα. Στόχος του στο-Λύσαμε the Podcast είναι ο ακροατής να κατανοήσει, με απλό και ευχάριστο τρόπο, έννοιες και πληροφορίες για πράγματα που τον αφορούν.

Η ασφάλεια αυτοκινήτου, η ενέργεια και το χρήμα, υπάρχουν στη ζωή μας, αλλά συχνά δυσκολευόμαστε να κατανοήσουμε πλήρως κάποιες εκφάνσεις τους. Το Insurancemarket το αλλάζει αυτό, παρέχοντας μια πηγή ενημέρωσης, για να μάθουμε όλες τις λεπτομέρειες και τα μυστικά γύρω από αυτούς τους τομείς.

Στα πρώτα επεισόδια που έχουν ήδη κυκλοφορήσει, αναλύονται θέματα όπως η ηλεκτροκίνηση, η ενέργεια και η μηχανή. Στο στο-Λύσαμε the Podcast, οι experts απαντάνε στα πιο hot ερωτήματα του κλάδου, αλλά και σε βασικές ερωτήσεις που μπορεί κάποιος να ντρέπεται να ρωτήσει.

Είναι το ρεύμα το πιο οικονομικό καύσιμο; Υπάρχουν αρκετοί σταθμοί ανεφοδιασμού στην Ελλάδα για τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα; Γιατί οι μηχανές πέφτουν τόσο εύκολα θύματα κλοπής; Πώς θα ζεστάνω οικονομικά το σπίτι μου με ρεύμα; Τι είναι πια αυτή η κιλοβατώρα και πώς υπολογίζεται η τιμή της; Έχουν ταχύτητες τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα; Μπορώ να οδηγήσω στην πόλη μια off-road μηχανή;

Αυτά είναι μόνο κάποια από τα ερωτήματα που απαντώνται στα πρώτα επεισόδια της σειράς και έπεται και συνέχεια.

Το στο-Λύσαμε the Podcast είναι διαθέσιμο σε όλες τις μεγάλες πλατφόρμες όπως Spotify, Apple Podcasts και Google Pοdcasts και νέα επεισόδια θα μεταδίδονται δύο φορές το μήνα.

Το Insurancemarket, είναι η μεγαλύτερη ιστοσελίδα σύγκρισης και επιλογής ασφαλιστικών προϊόντων στην Ελλάδα. Στην πλατφόρμα, ο καταναλωτής μπορεί να συγκρίνει αντικειμενικά τις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρείες, τους μεγαλύτερους παρόχους ενέργειας, αλλά και όλα τα χρηματοοικονομικά προϊόντα και να επιλέξει αυτό που ταιριάζει στις ανάγκες του.

Ακολουθήστε το στο-Λύσαμε the Podcast και απολαύστε ενδιαφέρουσες συζητήσεις που θα σας δώσουν χρήσιμες απαντήσεις.

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»