Τρίτη, 21 Μαρτίου 2023

Στη SENATUS το 1ο Βραβείο στην Ελλάδα από την ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΙΣΤΗ για το “Υψηλότερο Χαρτοφυλάκιο 2020” στην πιο FINE ομάδα

rpt

Ακόμα μία Πανελλήνια Διάκριση για τη SENATUS, έλαβε χώρα μέσα σε μια χρονιά με ιδιαίτερες συνθήκες. Αυτή τη φορά μία Ασφαλιστική εταιρεία η “ΕΥΡΩΠΑΪΚΉ ΠΊΣΤΗ” και πιο συγκεκριμένα η ομάδα του κ. Ρούσση απέδωσαν στη SENATUS το 1ο Βραβείο, για το “ΣΥΝΟΛΟ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΟΥ 2020” και την διατήρηση του Υψηλότερου Χαρτοφυλακίου μεταξύ των συνεργατών της πιο FINE ομάδας στην Ελλάδα.

Το Βραβείο παρέλαβε η Διευθύντρια Ανάπτυξης Ασφαλιστικών Εργασιών της SENATUS, κα. Γιουμπάκη Ιωάννα, η οποία ευχαρίστησε θερμά όλους τους Συνεργάτες του Δικτύου «για την συνεισφορά τους, στην αποτελεσματικότητα και την άμεση εξυπηρέτηση των πελατών μας ανά την Ελλάδα, που μας χάρισε και αυτή την Διάκριση». Δήλωσε επίσης χαρακτηριστικά ότι « ο τρόπος λειτουργίας του Δικτύου μας, όχι μόνο δημιουργεί νέους πελάτες εδώ και 22 χρόνια, αλλά εξασφαλίζει και τη διατήρηση στο 100% των υπαρχόντων, αφού οι ίδιοι δηλώνουν ότι: Πουθενά Καλύτερα».

Τα καταστήματα SENATUS σαν σήμα είναι κατοχυρωμένα (Registered Trade Mark) και διαθέτουν πιστοποίηση λειτουργίας υψηλών προδιαγραφών, ενώ το ειδικό Πληροφοριακό Σύστημα (SENATUS Software Package) εγγυάται την άριστη εξυπηρέτηση πελατών και ενημέρωση Συνεργατών, με τεχνολογία αιχμής για τις καθημερινές εργασίες, την συνεχή εκπαίδευση και την ουσιαστική υποστήριξη τους. Στόχος για τα καταστήματα SENATUS (https://www.senatus.gr/franchise) είναι να αποτελέσουν την πρώτη επιλογή στην καρδιά και το μυαλό του Έλληνα καταναλωτή.

Η κα. Γιουμπάκη Ιωάννα δήλωσε επίσης «Η επίτευξη υψηλών αποτελεσμάτων στη χρονιά που μας πέρασε, είναι από μόνη της μεγάλο επίτευγμα και έτσι κι αλλιώς στη SENATUS έχουμε μάθει στα μεγάλα επιτεύγματα. Η διάκριση όμως αυτή, έχει ακόμα μεγαλύτερη ουσία, μιας και η SENATUS είναι η πρώτη, στην πρώτη ομάδα της ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΠΙΣΤΗΣ στην Ελλάδα και ευχαριστώ τον κ. Ρούσση Κωνσταντίνο για την άψογη και υποδειγματική Συνεργασία, που αυτός μας προσφέρει με την ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΙΣΤΗ».

Σ’ αυτή την απρόσμενα δύσκολη συγκυρία  που βιώνει η χώρα μας, τα γρήγορα αντανακλαστικά και η υποδομή της SENATUS insurance, είχαν ως αποτέλεσμα και για το 2020, τόσο την αύξηση του τζίρου όσο και των νέων εργασιών, στο σύνολό των υπηρεσιών της (www.senatus.gr), στην θυγατρική Ασφαλιστικής Πρακτόρευσης (https://senatus.gr/insurance), στην επίσης θυγατρική Μεσιτικής και Διαχείρισης Ακινήτων και Ενέργειας (https://www.propertymarket.gr) αλλά και στα καταστήματα Franchise (https://www.senatus.gr/franchise) που δραστηριοποιούνται σε όλη την Ελλάδα.

Τέλος  η κα. Γιουμπάκη δηλώνει χαρακτηριστικά «Το σημαντικότερο αυτής της Πανελλήνιας Διάκρισης, δεν είναι η αύξηση των πωλήσεων μας, αφού η SENATUS ούτε μετόχους έχει για να τους δελεάσει, ούτε στρατολόγηση κάνει για “φουσκώσει” τα μυαλά των επαγγελματιών αλλά ούτε και δάνεια έχει για να προβληθεί στους πιστωτές της. Το σημαντικότερο αυτής της Πανελλήνιας Διάκρισης είναι ότι η ανιδιοτελής ΑΓΑΠΗ προς τον συνάνθρωπο και το ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ προς τον πελάτη μας, είναι το εφαλτήριο της συνεχούς επιτυχίας και καταξίωσης, από όποια επιχειρηματική ή επαγγελματική δραστηριότητα κι αν συμμετέχουμε σ’ αυτή την κοινωνία. 

Διαβάστε Ακόμα

έρευνα KPMG

Γενική Έρευνα Αποδοχών και Παροχών της KPMG για το 2022: αισιόδοξα μηνύματα της αγοράς, αφήνουν πίσω τη δύσκολη περίοδο των τριών τελευταίων ετών

Η KPMG στην Ελλάδα, η οποία εδώ και 3 δεκαετίες, παρέχει ολοκληρωμένη και εμπεριστατωμένη πληροφόρηση αναφορικά με θέματα αποδοχών και

Ανάλυσέ το

Ανάλυσέ το! Μοτοσικλέτα επιχειρεί προσπέραση Ε.Ι.Χ από Τα δεξιά. Αν σας συνέβαινε να δώσετε συμβουλή επί αμοιβής για την παραπάνω περίπτωση, ποια συμβουλή θα δίνατε;

Ανάλυσέ το! Δείτε ξανά την νέα εκπομπή του insuranceforum web tv «Aνάλυσέ το», με παρουσιαστή τον κ. Χρύσανθο Νικολάκο, Μεσίτη Ασφαλίσεων-Πραγματογνώμονα Μηχανικό της Prooptiki Insurance Brokers! Στην