Παρασκευή, 17 Απριλίου 2026

Σωματείο Ασφαλιστικών Πρακτόρων Ημαθίας: Τα μέλη που εκλέχθηκαν στο ΔΣ της ΠΟΑΔ

Δημοσίευση: 23/01/2026

Ιδιαίτερη χαρά και τιμή για το Σωματείο Ασφαλιστικών Πρακτόρων Ημαθίας (ΣΑΠΗ), ήταν η φετινή διοργάνωση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών (ΠΟΑΔ).

Στις 18 Ιανουαρίου 2026 πραγματοποιήθηκε η εκλογο-απολογιστική Γενική συνέλευση της Ομοσπονδίας στις Σέρρες, στην οποία συμμετείχαν εκπρόσωποι σωματείων και εκλέκτορες από όλη την Ελλάδα. Φιλοξενήθηκαν από το σωματείο Σερρών σε μία άψογη διοργάνωση και μια αξέχαστη γνωριμία με τις ομορφιές του τόπου τους.
Η μεγάλη συμμετοχή και το θετικό κλίμα που επικράτησε δηλώνει για μία ακόμη φορά την ουσιαστική συνεργασία των σωματείων-συμμετεχόντων και την δύναμη της ενότητας κάτω από το πρίσμα της Ομοσπονδίας, ενισχύοντας το ρόλο της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης.
Ισχυρή παρουσία είχε το Σωματείο Ασφαλιστικών Πρακτόρων Ημαθίας (ΣΑΠΗ) με τρία εκλεγμένα μελή προς εκπροσώπηση στην ΠΟΑΔ. Στην εκλογική διαδικασία εκλέχτηκαν σε θέσεις στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο, στην Ελεγκτική Επιτροπή και στο Πειθαρχικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών (ΠΟΑΔ).
Στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο
Θέση Αναπληρωτή Γραμματέα έλαβε ο Πολυμέρης Στέλιος (Βέροια).
Στην Ελεγκτική Επιτροπή εκλέχθηκαν :
Τσιάμης Νικόλαος (Βέροια).
Μπέκα Ουρανία (Νάουσα).
Στο Πειθαρχικό Συμβούλιο εκλέχθηκαν :
Μπέκα Ουρανία (Νάουσα)
Τσιάμης Νικόλαος (Βέροια)
Καλή και δημιουργική θητεία σε όλους τους εκλεγμένους.
Το Δ.Σ.
Σ Α.Π.Ημαθίας

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»