Δευτέρα, 15 Απριλίου 2024

Το διεθνές SOLVENCY II TRAINING του ομίλου της ARAG για πρώτη φορά στην Αθήνα

Δημοσίευση: 10/11/2022

Οι CEOs, CFOs και άλλα στελέχη του Ομίλου της ARAG στο διεθνές meeting “Solvency II Training” στην Αθήνα την 3 και 4 Νοεμβρίου 2022

Στα πλαίσια της φιλοσοφίας της συνεχούς εκπαίδευσης των στελεχών της (“fit and proper”), ο Όμιλος της ARAG πραγματοποίησε την 3η και 4η Νοεμβρίου 2022 σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας την ετήσια, υψηλού επιπέδου επανεκπαίδευση Solvency II.

Είναι η πρώτη φορά που η εν λόγω εκπαίδευση πραγματοποιείται στην Ελλάδα με την παρουσία των CEOs και CFOs των διεθνών υποκαταστημάτων υπό την ηγεσία του Διευθύνοντος Συμβούλου Dr. Joerg Schwarze.

Το ελληνικό υποκατάστημα υποδέχθηκε εγκάρδια τους επισκέπτες από σχεδόν όλες τις χώρες της Ευρώπης, οι οποίοι ένιωσαν και εκτίμησαν την ελληνική φιλοξενία.

Ο CEO της ARAG HELLAS, κύριος Δημήτριος Τσεκούρας και άλλα στελέχη του ελληνικού υποκαταστήματος συμμετείχαν στο εν λόγω εντατικό πρόγραμμα επανεκπαίδευσης. Η ατζέντα μεταξύ άλλων εμπεριείχε εξειδικευμένες παρουσιάσεις σε επίκαιρα θέματα όπως Risk Management, Eligible Own Funds, Cyber Security and Data Security, Reserves, Major Change: New Market Model κτλ.

Αποτελεί προτεραιότητα του Ομίλου η συνεχής εκπαίδευση των στελεχών του και γίνεται προσπάθεια τα διεθνή meetings να διοργανώνονται σε όσο το δυνατό περισσότερες χώρες.

Η διεθνής συνάντηση έκλεισε με τους καλύτερους οιωνούς για το μέλλον και οι προσκεκλημένοι απόλαυσαν με τον καλύτερο τρόπο την Αθήνα, υποσχόμενοι ότι στο εγγύς μέλλον θα διοργανωθεί και πάλι κάποιο διεθνές meeting στην Ελλάδα.

Το διεθνές SOLVENCY II TRAINING του ομίλου της ARAG για πρώτη φορά στην Αθήνα
Όρθιοι από αριστερά: Dr. Joerg Schwarze, κ. Δημήτρης Τσεκούρας Καθήμενοι από αριστερά: κ. Mirko Weber, κ. Βασίλειος Μπάλλας

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

Σήμερα ακριβώς στις 18.00 στην εκπομπή ΑΝΑΛΥΣΕ ΤΟ: Πώς θα κριθεί και θα αποζημιωθεί η περίπτωση ζημίας ηλεκτρονικού μηχανήματος

Μη χάσετε σήμερα στην εκπομπή “Ανάλυσέ το”, τη μοναδική διαδικτυακή εκπομπή με ανάλυση πραγματικών περιπτώσεων (προ) ασφαλιστικών ελέγχων. Για ακόμα

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»