Σάββατο, 22 Ιουνίου 2024

Sofos Insurance Agency: Ταχύτερες και πιο αξιόπιστες πληρωμές με 4 συνδεδεμένα τραπεζικά συστήματα

Δημοσίευση: 13/09/2023
Sofos Insurance Agency, διασύνδεση 4 συστημικών τραπεζών

Η SOFOS INSURANCE AGENCY ανακοινώνει με ιδιαίτερη υπερηφάνεια, τη διασύνδεση των συστημάτων της εταιρείας με τις κεντρικές μηχανογραφικές εφαρμογές των 4 συστημικών τραπεζών. Η συγκεκριμένη διασύνδεση υλοποιήθηκε από το τμήμα μηχανογράφησης της εταιρείας, υπό την ηγεσία του κ. Ν. Μαρκαντωνάτου και αποτελεί πλέον κομμάτι του συστήματος αποδοχής πληρωμών του οργανισμού.

Οι μηχανογραφικές εφαρμογές της εταιρείας είναι σε θέση να «γνωρίζουν» τις κινήσεις των τραπεζικών λογαριασμών της εταιρείας σε διάστημα λίγων δευτερολέπτων, βελτιώνοντας αισθητά τον χρόνο απόκρισης των συστημάτων Sofos PAY και E-Wallet από τα 15 λεπτά που ίσχυε μέχρι πρότινος. Η διαδικασία λειτουργεί σε απόλυτη ευθυγράμμιση με τις οδηγίες της Τράπεζας της Ελλάδος και φέρει όλες τις πιστοποιήσεις που απαιτούνται για την ανοικτή τραπεζική.

Βελτιώνοντας ακόμα περισσότερο την αυτοματοποιημένη διαδικασία της ενημέρωσης, δημιουργήθηκε ειδικό κουμπί στο Sofos Portal, το οποίο δίνει την δυνατότητα στον χρήστη – συνεργάτη της Sofos να μετατρέψει την διαδικασία ενημέρωσης των συστημάτων σε άμεση, με ένα μόνο κλικ.

Σε αυτό το σημείο καλό θα ήταν να υπενθυμίσουμε ότι το σύστημα Sofos Pay εμπεριέχει όλους τους τρόπους πληρωμής πελατών και συνεργατών, καθώς ενοποιεί στο Sofos Portal τα φυσικά POS, το E-Pos, τις πληρωμές μέσω συστήματος ΔΙΑΣ, ηλεκτρονικών ειδοποιήσεων πληρωμών (Apple Pay, Google Pay κ.α.) και  τις απλές καταθέσεις στους λογαριασμούς με πρόθεμα RF και F.

Σε συνεργασία με την αξιοπιστία της μηχανογραφικής εταιρείας Datawise, διαχειρίζεται τις αυτόματες εκδόσεις των εξοφλημένων συμβολαίων και τις εξοφλήσεις των ταμειακών λιστών πληρωμής των συνεργατών. Το Sofos Pay έχει την δυνατότητα να ομαδοποιεί καταθέσεις συνεργατών που γίνονται σε διαφορετικές τράπεζες ή χρονικές στιγμές και αφορούν την ίδια ταμειακή λίστα ενώ διαχειρίζεται το ίδιο αποδοτικά καταθέσεις ή πληρωμές μέσω ταμείου τράπεζας, μέσω e-banking/ mobile Banking ή ATM και APS.

Ο κ. Γιώργος Σοφός, Γενικός Διευθυντής Οργάνωσης και Αντιπρόεδρος Δ.Σ. της εταιρείας, δήλωσε σχετικά:

«Για ακόμη μια φορά ο οργανισμός μας καινοτομεί και αναδεικνύει την στρατηγική τοποθέτησή του στην αποδοτική ροή πληροφοριών, ενοποιώντας τα συστήματά του με τα κεντρικά συστήματα των τραπεζών. Έπειτα από 18 μήνες έρευνας και ανάπτυξης, υλοποίησης και ελέγχου του έργου, είμαστε αισιόδοξοι ότι θα συμβάλλουμε ακόμα περισσότερο στην βελτιστοποίηση της καθημερινότητας των συνεργατών μας».

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»