Παρασκευή, 14 Ιουνίου 2024

Η ασφαλιστική αγορά συναντά την καινοτομία: Νέο σύστημα ηλεκτρονικών πληρωμών με κρυπτονομίσματα συστήνει η SoEasy Insurance

Δημοσίευση: 12/10/2023
Γιάννης Νικολάου, Insurance Talks, SoEasy Insurance, κρυπτονομίσματα

H SoEasy Insurance εισέρχεται σε νέα εποχή τεχνολογίας στο περιβάλλον των συναλλαγών της. Όπως αποκάλυψε και ο Διευθύνων Σύμβουλος, κ. Γιάννης Νικολάου στην εκπομπή “Insurance Talks” η Εταιρία από 01.01 του 2024 θα δέχεται πλέον πληρωμές με κρυπτονομίσματα.  

Η SoEasy Insurance μένει πιστή στη φιλοσοφία της καινοτομίας που τη χαρακτηρίζει, σε ένα τεχνολογικό περιβάλλον το οποίο εξελίσσεται ραγδαία. Όπως τονίζει και ο κ. Νικολάου, οι υφιστάμενες ανάγκες της αγοράς μεταβάλλονται και μαζί τους πρέπει να εξελιχθούν και οι επιχειρήσεις.

Το επεισόδιο με το οποίο η εκπομπή “Insurance Talks” έκανε πρεμιέρα, είχε στο επίκεντρο τις τεχνολογικές εξελίξεις στον ασφαλιστικό κλάδο και ήταν συνέχεια του μεγάλου Αφιερώματος του Cyprus Insurance News τον περασμένο Ιούλιο.

Όπως ανάφερε ο κ. Νικολάου τα κρυπτoνομίσματα θα αποτελούν από την 1η του χρόνου για την εταιρεία του, κανονική μέθοδο πληρωμής, αφουγκραζόμενοι την ανάγκη της αγοράς να εκπληρώνονται περισσότερες συναλλαγές ηλεκτρονικά. Με αυτή της την ενέργεια η SοEasy Insurance γίνεται η πρώτη εταιρεία της ασφαλιστικής αγοράς σε Ελλάδα και Κύπρο που εντάσσει επίσημα τα κρυπτoνομίσματα στις επιλογές πληρωμής για τους πελάτες της.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της SοEasy Insurance πρόσθεσε πως είναι γεγονός το ότι εργάζονται για να αξιοποιούν την τεχνολογία με τον καλύτερο τρόπο, πάντα με γνώμονα τις απαιτήσεις των πελατών της.

Δείτε παρακάτω τις δηλώσεις του κ. Νικολάου στο “Insurance Talks”:

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

Δείτε ξανά την παρουσίαση της πρώτης εκπαιδευτικής ακαδημίας για τον ασφαλιστικό κλάδο στο ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ Live!

Περισσότεροι απο 120 διαδικτυακοί τηλεθεατές παρακολούθησαν εχθές Τρίτη την πρώτη διαδικτυακή παρουσίαση της Insurance Accelerator Academy. Ο κ. Γιάννης Γεωργακόπουλος,

Ο πραγματογνώμονας Χρύσανθος Νικολάκος καλεσμένος του T Live (Alpha) μιλάει για το ατύχημα με τον τραυματισμό του 2χρονου κοριτσιού (ανάφλεξη από στατικό ηλεκτρισμό

Την αιτία που οδήγησε στο σοκαριστικό περιστατικό με την 2χρονη που τυλίχθηκε στις φλόγες την ώρα που ο πατέρας της

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»