Πέμπτη, 30 Μαΐου 2024

SoEasy Insurance: Πρωτοπόρος ξανά… Αυτή τη φορά στο Linkedin

Δημοσίευση: 22/04/2024

Για ακόμη μια φορά η SoEasy Insurance πρωτοπορεί με το SoEasy Spotlight, το νέο Newsletter της SoEasy Insurance αποκλειστικά για το κοινό του Linkedin!

Η εταιρεία εγκαινίασε ένα ακόμα κανάλι επικοινωνίας με τους συνεργάτες, πελάτες και όσους την ακολουθούν στο Linkedin.

Το SoEasy Spotlight θα έρχεται κοντά μας κάθε 1η του μήνα και θα μας μεταφέρει όλα τα τελευταία νέα της εταιρείας ενώ κατά καιρούς θα ενημερωνόμαστε μέσω αυτού για τις κυριότερες τάσεις στον κόσμο της ασφάλισης.

Για να λαμβάνετε το μηνιαίο Newsletter στο Linkedin χρειάζεται να ακολουθείτε την SoEasy Insurance στο Linkedin και κάνετε την εγγραφή σας στο SoEasy Spotlight ώστε να μαθαίνετε περισσότερα για τον κόσμο της ασφάλισης και της SoEasy Insurance!

Δείτε εδώ την πρώτη έκδοση του SoEasy Spotlight

Ακολουθήστε τη SoEasy στο Linkedin εδώ.

Κάντε την εγγραφή σας στο SoEasy Spotlight εδώ

Λίγα λόγια για την SoEasy Insurance Brokers Ltd

Η SoEasy Insurance Brokers Ltd έχει ιδρυθεί στην Κύπρο με Αριθμό Εγγραφής HE371047. Είναι μεσίτης ασφαλίσεων αδειοδοτημένη και υπό την εποπτεία της Υπηρεσίας Ελέγχου Ασφαλιστικών Εταιρειών που υπάγεται στο Υπουργείο Οικονομικών της Κυπριακής Δημοκρατίας, με αριθμό άδειας E.A/B9434

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Η Κύπρος καλωσορίζει την AXERIA με μια βραδιά που ενώνει παράδοση και πρόοδο

Η SoEasy Insurance Brokers Ltd έχει ως αποστολή να κατανοήσει τις ανάγκες των πελατών της και να ανταποκριθεί στις προσδοκίες τους με άριστη ποιότητα υπηρεσιών, προϊόντων και γνώσεων.

Η SoEasy Insurance είναι αφοσιωμένη στη δημιουργία ασφαλιστικών λύσεων που περιλαμβάνουν ποιοτική προστασία που δίνει αξία στα χρήματα σας. Επιθυμία της είναι η δημιουργία και διατήρηση επιτυχημένων σχέσεων με τους πελάτες της, και τους εργοδοτούμενούς της. Παράλληλα, στοχεύει προς τη στήριξη των συνεργατών της για σταθερή και βιώσιμη ανάπτυξη των στόχων τους. Η επιτυχία της μετριέται από τους πελάτες που την επιλέγουν επανειλημμένα. Οι υπηρεσίες της είναι ιδιαίτερα εξατομικευμένες, φιλικές και πάνω από όλα αξιόπιστες.

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»