Τρίτη, 21 Μαΐου 2024

Shop Insurance: To μοναδικό e-shop για ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές!

Δημοσίευση: 27/03/2024

Η Innovation Media, ανταποκρινόμενη στις αυξανόμενες ανάγκες των επαγγελματιών του ασφαλιστικού κλάδου, έχει δημιουργήσει το πρώτο e-shop με εξειδικευμένες υπηρεσίες και προϊόντα αποκλειστικά για ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές!

Με συνολικά πάνω από 20 εργαλεία και υπηρεσίες, το Shop Insurance αποτελεί έναν πολύτιμο συνεργάτη για κάθε ασφαλιστικό διαμεσολαβητή που επιθυμεί να αναπτύξει την επιχείρησή του.

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα προσφέρει μία ευχάριστη πλοήγηση στους επισκέπτες, παρέχοντας άμεσες λύσεις στις ανάγκες του σύγχρονου επαγγελματία μέσα από μία ευρεία γκάμα υπηρεσιών και προϊόντων.

Πιο συγκεκριμένα, το Shop Insurance παρέχει :

  • Προϊόντα & Υπηρεσίες Προβολής

Υπηρεσίες digital marketing, κατασκευή Websites, υπηρεσίες διαχείρισης Social media ασφαλιστικών γραφείων

  • Πακέτα κανονιστικής συμμόρφωσης

Προσαρμογή ασφαλιστικών γραφείων και επιχειρήσεων στην IDD, GDPR καθώς και υπηρεσίες DPO ( σε συνεργασία με την Experto Crede Σύμβουλοι Επιχειρήσεων)

  • Εκδόσεις

Βιβλία και eBooks εξειδικευμένα στον ασφαλιστικό κλάδο. Συνδρομές σε κλαδικά έντυπα.

  • Εκπαίδευση

Σεμινάρια, webinars και εκπαιδευτικά προγράμματα για όλη την αγορά.

Στόχος του shopinsurance.gr είναι ο συνεχής εμπλουτισμός της λίστας των διαθέσιμων υπηρεσιών, προκειμένου όλοι οι επαγγελματίες να μπορούν να βρουν οτιδήποτε χρειάζονται για την εύρυθμη λειτουργία της επιχείρησής τους.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το νέο μας e-shop στο shopinsurance.gr και πλοηγηθείτε στις κατηγορίες των υπηρεσιών που διαθέτουμε.

Μη ξεχάσετε να κάνετε εγγραφή στο newsletter του Shop Insurance για να ενημερώνεστε για αποκλειστικές προσφορές στις υπηρεσίες και τα προϊόντα μας!

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

ΙΑΣΩ Γενική Κλινική: Pulse™️, το πρώτο και μοναδικό στην Ελλάδα, σύστημα με ενσωματωμένη πλατφόρμα διεγχειρητικής πλοήγησης, νευροπαρακολούθησης, (low ray) ελαχιστοποίησης της ακτινοβολίας, καθώς και σύστημα μελέτης και παραμορφωτικής διόρθωσης στα Χειρουργεία της Σπονδυλικής Στήλης

To ΙΑΣΩ Γενική Κλινική διαθέτει το ενσωματωμένο Σύστημα για τα Χειρουργεία Σπονδυλικής Στήλης, Pulse™️, το μοναδικό στην Ελλάδα και φέρνει

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»