Σάββατο, 22 Ιουνίου 2024

ΣΕΣΑΕ: Δωρεά laptops στους πλημμυροπαθείς μαθητές της Θεσσαλίας – Μία πρωτοβουλία του Ελληνικού Μουσείου Πληροφορικής

Δημοσίευση: 19/09/2023
ΣΕΣΑΕ, Ελληνικό Μουσείο Πληροφορικής Αθηνών, δωρεά laptops

Σε ανακοίνωσή του ο Σύνδεσμος Εκπροσώπων & Στελεχών Ασφαλιστικών Εταιριών (ΣΕΣΑΕ) καλεί όλα τα μέλη – συναδέλφους του να στηρίξουν τον σκοπό του Ελληνικού Μουσείου Πληροφορικής Αθηνών προς στήριξη των πλημμυροπαθών μαθητών στη Θεσσαλία, μετά από τις καταστροφικές επιπτώσεις της κακοκαιρίας Daniel.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Σε συνέχεια των πρωτόγνωρων και εξαιρετικά δύσκολων συνθηκών που κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν οι συμπολίτες μας στην Θεσσαλία, νιώθουμε την υποχρέωση να υποστηρίξουμε την εξαιρετική πρωτοβουλία του Ελληνικού Μουσείου Πληροφορικής Αθηνών στα πλαίσια στήριξης των πληγέντων.

Η Διοίκηση του Μουσείου αποφάσισε, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του, να στηρίξει με τον δικό του τρόπο τους μαθητές και μαθήτριες περιοχών της Θεσσαλίας που επλήγησαν από την πρόσφατη κακοκαιρία Daniel.

Έως και τις 22.09 θα συγκεντρώνονται laptops (το πολύ 10ετίας) τα οποία σε συνεννόηση με εκπαιδευτικούς των περιοχών της Θεσσαλιας, θα παραδοθούν αυτοπροσώπως στους μαθητές και στις μαθήτριες, που έκτος των πολλών άλλων σημαντικών που μπορεί να έχασαν στην πλημμύρα, απώλεσαν και τον υπολογιστή τους.

Το προς δωρεά υλικό θα συγκεντρωθεί στο Μουσείο, στην οδό Πέτρου Σπυρόπουλου 2 Μοσχάτο, τηλέφωνο επικοινωνίας 21 0300 7010

Το Μουσείο για αυτό το λόγο θα δέχεται τις καθημερινές 16:00-19:00 και το Σαββατοκύριακο 11:00-17:00.
Οι επισκέπτες που θα έρχονται για την παράδοση των laptοps, θα έχουν ελεύθερη είσοδο.

Διευκρινήσεις σχετικά με τα χαρακτηριστικά των φορητών υπολογιστών:

  • Η παλαιότητα τους να μην υπερβαίνει τα 10 έτη.
  • Να είναι πλήρως λειτουργικά και να διαθέτουν τον φορτιστή τους.

Ελπίζουμε να αγκαλιάσετε αυτή την ενέργεια και να συνδράμουμε όλοι μαζί, με κάθε μέσο, για να χαρίσουμε χαμόγελα στα παιδιά. Παρακαλούμε κατά την παράδοση των υπολογιστών αναφέρετε ότι ενημερωθήκατε μέσω του ΣEΣΑΕ ώστε να καταγραφεί η συμβολή μας και να μπορέσουμε να σας ενημερώσουμε απολογιστικά.

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»