Δευτέρα, 24 Ιουνίου 2024

Συμμετοχή του Σ.Δ.Α.Ε στο 36ο Thessaloniki Insurance Conference

Δημοσίευση: 16/02/2024
36th Thessaloniki Insurance Conference, Ισάακ Δουμάνης, Σ.Δ.Α.Ε.

Για ακόμη μία χρονιά ο Σύνδεσμος Διαμεσολαβούντων Ασφαλιστικών Εργασιών Ν. Θεσσαλονίκης (Σ.Δ.Α.Ε.) στήριξε την διοργάνωση του 36th Thessaloniki Insurance Conference θέτοντάς το υπό την Αιγίδα του.

Κατά την έναρξη του συνεδρίου την Παρασκευή 09 Φεβρουαρίου, στο οποίο έλαβαν μέρος περισσότεροι από 250 σύνεδροι, ο Αντιπρόεδρος του συνδέσμου κ. Ισαάκ Δουμάνης απεύθυνε χαιρετισμό και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στις προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο κλάδος τα τελευταία χρόνια αλλα και τις ευκαιρίες που έχουν δημιουργηθεί έπειτα από μία σειρά γεγονότων που συνέβησαν στην χώρα.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε «λόγω των τελευταίων συμβάντων εμείς οι ασφαλιστές είχαμε την ευκαιρία να ακουστούμε λίγο παραπάνω, να ακουστεί λίγο παραπάνω η λέξη ασφάλιση»

Παράλληλα, αναφέρθηκε στην ανάγκη δημιουργίας συμπράξεων μεταξύ των επαγγελματιών προκειμένου να αντιμετωπιστούν οι νέες φορολογικές αλλαγές που έχουν ψηφιστεί.

Τέλος, δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην αναγκαία ενδυνάμωση των σωματείων και την στήριξη από τους επαγγελματίες προκειμένου να υπάρχει μία κοινή ισχυρή γραμμή προς τα κυβερνητικά κλιμάκια.

Παρακολουθήστε από το εδώ ολόκληρο τον χαιρετισμό του κ. Ισαάκ Δουμάνη

Μάθετε περισσότερες πληροφορίες για τον Σ.Δ.Α.Ε και γίνετε μέλη του σωματείου από το sdae.gr

Συμμετοχή του Σ.Δ.Α.Ε στο 36ο Thessaloniki Insurance Conference
Από αριστερά: Γιώργος Νίκος, Β’ Γενικός Γραμματέας, ΠΟΑΔ, Σταύρος Αθανασιάδης, Γενικός Γραμματέας, ΣΔΑΕ, Βασίλης Πανίδης, Β’ Αντιπρόεδρος, ΣΔΑΕ

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»