Δευτέρα, 17 Ιουνίου 2024

Σας περιμένουμε σήμερα στο 2nd Cyber Security Conference Thessaloniki!

Δημοσίευση: 24/05/2024

Σήμερα στις 16.00 ξεκινάνε οι εργασίες του πολυαναμενόμενου 2nd Cyber Security Conference!

Το συνέδριο θα διεξαχθεί στο Grand Hotel Palace και αναμένεται να το παρακολουθήσουν εκατοντάδες επιχειρηματίες και ιδιοκτήτες μικρομεσαίων επιχειρήσεων της Β. Ελλάδος.

Οσοι ενδιαφέρονται να το παρακολουθήσουν μπορούν να κάνουν την εγγραφή τους απευθείας στην υποδοχή του συνεδρίου. 

Οσοι επιθυμούν να το παρακολουθήσουν online μπορούν μέσα από την αρχική σελίδα του cybersecurityconference.gr 

Το Cyber Security Conference 2024 διοργανώνεται για δεύτερη συνεχή χρονιά στη Θεσσαλονίκη και έχει ως στόχο την ενημέρωση επιχειρήσεων, επαγγελματιών και ιδιωτών για τους κινδύνους που αναδύονται στη νέα ψηφιακή εποχή, αναδεικνύοντας μέσα και καλές πρακτικές για την προστασία έναντι των διαδικτυακών απειλών.

Μετά την εξαιρετικά επιτυχημένη διοργάνωση του 2023, φέτος το Cyber Security Conference επιστρέφει ακόμη πιο πλούσιο σε θεματολογία και ακόμη πιο  ενημερωμένο για όλα όσα αφορούν το cyber security και την ασφάλεια συστημάτων ιδιωτών και επιχειρήσεων.

Το 2nd Cyber Security Conference έρχεται την Παρασκευή 24 Μαΐου 2024 (16.00 – 20.30 ) για να δώσει απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματα γύρω από την προστασία της ψηφιακής μας παρουσίας στο διαδίκτυο, με πλούσια ατζέντα, η οποία θα δομηθεί βάσει των παρακάτω θεματικών ενοτήτων:

  1. Η εξέλιξη των διαδικτυακών επιθέσεων την τελευταία 3ετία
  2. Πώς το cyber security προστατεύει την κερδοφορία των επιχειρήσεων
  3. Cloud εφαρμογές – τι αλλάζει στην ασφάλεια των δεδομένων
  4. Πώς μπορεί μία επιχείρηση να ασφαλίσει τα δεδομένα της με ένα cyber insurance ασφαλιστήριο
  5. Σχεδιάζοντας το πλάνο αντιμετώπισης μίας διαδικτυακής απειλής
  6. Οι εξελίξεις στο ρυθμιστικό πλαίσιο κυβερνοασφάλειας
  7. Υπηρεσίες cyber security – Παρουσιάσεις συγκεκριμένων εφαρμογών και υπηρεσιών

Το Cyber Security Conference Thessaloniki απευθύνεται σε ιδιώτες, ελεύθερους επαγγελματίες, ιδιοκτήτες μικρών, μεσαίων και μεγάλων επιχειρήσεων αλλά και σε φοιτητές/σπουδαστές που θα ήθελαν να μάθουν περισσότερα για ένα νέο επαγγελματικό κλάδο με τεράστιες προοπτικές επαγγελματικής εξέλιξης, όπως αυτός της κυβερνοασφάλειας.

Το Cyber Security  Conference για δεύτερη συνεχή χρονιά δίνει ιδιαίτερη έμφαση στο networking και τις επαφές μεταξύ των συνέδρων καθώς και μεταξύ των χορηγών του συνεδρίου.

Οι καινοτομίες στο φετινό Conference!

  • NFC Sponsors Spots: Όλοι οι σύνεδροι θα έχουν την δυνατότητα να κάνουν λήψη του ενημερωτικού υλικού του συνεδρίου στο κινητό τους ανέπαφα και γρήγορα μέσω της τεχνολογίας NFC!
  • Cyber Networking Dinner: Για δεύτερη συνεχή χρονιά μετά το πέρας του συνεδρίου θα παρατεθεί γεύμα γνωριμίας μεταξύ των χορηγών της εκδήλωσης αλλα και συνέδρων οι οποίοι θα επιλέξουν να δειπνήσουν μαζί μας. Το γεύμα θα παρατεθεί στο χώρο του καταξιωμένου Serow Restaurant (εντός του ξενοδοχείου) και αποτελεί μία πρώτης τάξης ευκαιρία για πιο άνετες συζητήσεις και ανταλλαγή απόψεων.

Το συνέδριο θα διεξαχθεί υβριδικά με φυσική παρουσία και ελεύθερη είσοδο, ενώ προσφέρεται η δυνατότητα διαδικτυακής live παρακολούθησης μέσω του cybernews.gr  αλλα και του cybersecurityconference.gr

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του συνεδρίου στο www.cybersecurityconference.gr

Χορηγοί:

GOLD: AIG, EMPIST, INTERWORKS.CLOUD, NETCOMPANY, NEUROSOFT, CISCO, ACCENTURE, LOGSTAIL

SILVER: ALGOSYSTEMS, EXPERTO CREDE CONSULTING

 

Χορηγοί επικοινωνίας

Insuranceforum.gr – cybernews.gr – cyprusinsurancenews.com – epixeiro.gr – marketnews.gr – Karfitsa.gr – startup.gr – myportal.gr – olathessaloniki

Το 2nd Cyber Security Conference – Thessaloniki διεξάγεται υπό την Αιγίδα των: Αλεξάνδρεια Ζώνη Καινοτομίας (AZK), Ελληνικό Ινστιτούτο Κυβερνοασφάλειας, Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης (Β.Ε.Θ.), Διεθνές Κέντρο Ψηφιακού Μετασχηματισμού και Ψηφιακών Δεξιοτήτων (DT&S), Διεθνές Εμπορικό Επιμελητήριο (ICC Hellas), Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης (Ε.Β.Ε.Θ.), Εθνικό Κέντρο Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης (ΕΚΕΤΑ), Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας (ΠΚΜ), Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Πληροφορικής & Επικοινωνιών Ελλάδος (Σ.Ε.Π.Ε.), Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Πληροφορικής Βορείου Ελλάδος (ΣΕΠΒΕ)

 

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

Solo Travel: Συμβουλές & Προορισμοί

Ταξιδεύεις μόνος και ψάχνεις για τις καλύτερες συμβουλές και προορισμούς; Μην ανησυχείς, έχουμε τις απαντήσεις! Το solo travelling μπορεί να είναι απίστευτα απελευθερωτικό και

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»