Κυριακή, 26 Μαρτίου 2023

To Saracakis Portal κέρδισε Silver Award στα e-volution Awards 2023

Saracakis

Το portal.saracakis.gr του Ομίλου Επιχειρήσεων Σαρακάκη διακρίθηκε στα Επιχειρηματικά Βραβεία e-volution Awards 2023, αποσπώντας 1 Silver Award στην κατηγορία: 1.1 Best in Auto, Moto & Parts.

Έχοντας ήδη κερδίσει 2 βραβεία Bronze στα evolution Awards 2022, το portal.saracakis.gr κατάφερε να διακριθεί και φέτος με Silver Award χάρη στις βελτιστοποιήσεις και τα νέα χαρακτηριστικά στις ενότητες  Parts και Claims ενώ σημαντική κρίθηκε και η προσθήκη της ενότητας των Devices που αφορά τα οχήματα.

Το portal, που αποτελεί μία custom B2B πλατφόρμα, σχεδιάστηκε από τη Διεύθυνση IT του Ομίλου Επιχειρήσεων Σαρακάκη η οποία υλοποίησε και το Back End, ενώ τo Front End ανέλαβε η εταιρεία HappyOnLine.

Η ανάλυση, ο σχεδιασμός, η ανάπτυξη των .Net Web Services, η ανάπτυξη των απαραίτητων προγραμμάτων στο ERP, το QA (Quality Assurance) καθώς και οι εκπαιδεύσεις πραγματοποιήθηκαν από την ομάδα IT του Ομίλου Επιχειρήσεων Σαρακάκη.

Σκοπός του νέου Saracakis Portal είναι να προσθέσει νέες χρήσιμες λειτουργίες ενοποιώντας  διαφορετικά συστήματα και συγχωνεύοντάς τα σε ένα κεντρικό σύστημα συνδεδεμένο με το ERP Ομίλου.

Το νέο Saracakis Portal έρχεται να προσδώσει ένα σύγχρονο digital περιβάλλον το οποίο είναι φιλικό, εύχρηστο, επεκτάσιμο και γρήγορο. Είναι διασυνδεδεμένο με το ERP και επιτρέπει στους συνεργάτες να έχουν όλες τiς πληροφορίες που χρειάζονται και ταυτόχρονα να μπορούν να βάζουν τις παραγγελίες τους. Παρέχει τη δυνατότητα ενημερώσεων με email και διασυνδέεται real time με εξωτερικά συστήματα, μεγιστοποιώντας την εξυπηρέτηση των πελατών μας.

Τα βραβεία e-volution Awards, που διοργανώνονται από την BOUSSIAS, απονεμήθηκαν την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2022 για 12η χρονιά στο Teatro και στόχο έχουν να βραβεύουν τα πιο καινοτόμα και αποτελεσματικά eShops, eBusinesses και eCommerce Agencies της χρονιάς.

Τις υποψηφιότητες αξιολογούν 51 καταξιωμένα στελέχη και μέλη της κριτικής επιτροπής υπό την προεδρία του Καθηγητή και Διευθυντή του Εργαστηρίου Ηλεκτρονικού Εμπορίου ELTRUN, OΠΑ, Γεώργιου Δουκίδη.

Οι τελικοί νικητές αναδεικνύονται με βάση την καινοτομία και τη διαφοροποίηση από τον ανταγωνισμό, την αποτελεσματικότητα, την πληρότητα και την ποιότητα στην υλοποίηση του κάθε έργου.

Διαβάστε Ακόμα

έρευνα KPMG

Γενική Έρευνα Αποδοχών και Παροχών της KPMG για το 2022: αισιόδοξα μηνύματα της αγοράς, αφήνουν πίσω τη δύσκολη περίοδο των τριών τελευταίων ετών

Η KPMG στην Ελλάδα, η οποία εδώ και 3 δεκαετίες, παρέχει ολοκληρωμένη και εμπεριστατωμένη πληροφόρηση αναφορικά με θέματα αποδοχών και

Ανάλυσέ το

Μη χάσετε το “Ανάλυσέ το” σήμερα στις 18:00 στο insuranceforum web tv! Μοτοσικλέτα επιχειρεί προσπέραση Ε.Ι.Χ από Τα δεξιά. Αν σας συνέβαινε να δώσετε συμβουλή επί αμοιβής για την παραπάνω περίπτωση, ποια συμβουλή θα δίνατε;

Η αγαπημένη συνήθεια των επαγγελματιών τις Δευτέρες, η εκπομπή Ανάλυσέ το, με παρουσιαστή τον κ. Χρύσανθο Νικολάκο, Μεσίτη Ασφαλίσεων-Πραγματογνώμονα Μηχανικό της Prooptiki Insurance Brokers, επιστρέφει δυναμικά