Πέμπτη, 25 Ιουλίου 2024

“Έφυγε” ο Δημήτριος Ξουρής, επί σειρά ετών Προέδρος της INTERLIFE Α.Α.Ε.Γ.Α.

Δημοσίευση: 03/10/2022
"Έφυγε" ο Δημήτριος Ξουρής, επί σειρά ετών Προέδρος της INTERLIFE Α.Α.Ε.Γ.Α.

“Έφυγε” ο επί σειρά ετών Προέδρος της INTERLIFE Α.Α.Ε.Γ.Α., Δημήτριος Ξουρής.

Η είδηση έγινε γνωστή από ανάρτηση της Interlife στην επίσημη σελίδα της στο Facebook, μέσω της οποίας το Δ.Σ. και το Ανθρώπινο Δυναμικό της εταιρείας εκφράζει την απεριόριστη εκτίμησή του για το έργο και την προσφορά του.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση:

 

“Το Διοικητικό Συμβούλιο της INTERLIFE Α.Α.Ε.Γ.Α. εκφράζει τη βαθιά του λύπη για την απώλεια του αγαπητού φίλου και επί σειρά ετών Προέδρου της Εταιρείας, Δημητρίου Ξουρή.

Πέρα από τη μακρόχρονη και επιτυχημένη του πορεία στο χώρο της Ανώτατης Εκπαίδευσης, ο εκλιπών ξεχώρισε για τη συμβολή του με τις γνώσεις του και τις ιδέες του κερδίζοντας την απεριόριστη εκτίμηση των μελών του ΔΣ και του Ανθρώπινου Δυναμικού της Εταιρείας.

Θερμά Συλλυπητήρια στην οικογένειά του!”

 

Λίγα Λόγια για τον Δημήτριο Ξουρή

Ο κ. Δημήτριος Ξουρής, ήταν κάτοχος πτυχίου (B.S) Μηχανολογίας του Πολυτεχνείου Wichita State University του Kansas των Η.Π.Α., μεταπτυχιακού Master στη Διοίκηση Επιχειρήσεων του ίδιου πανεπιστημίου, κάτοχος διδακτορικού (Ph.D) στη Διοίκηση Επιχειρήσεων από το University of Iowa, Iowa U.S.A. και Μεταδιδακτορικού (Post – Doctorate) στην Οργανωσιακή Ανάπτυξη από το Harvard Business School των Η.Π.Α.

Διετέλεσε καθηγητής της Διοίκησης Επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο Laval στο Quebec του Καναδά και Πρόεδρος του Τμήματος Πληροφοριακών Συστημάτων του ιδίου Πανεπιστημίου. Στη συνέχεια εξελέγη τακτικός καθηγητής στην Οργάνωση και Διοίκηση των Επιχειρήσεων της πρώην Α.Β.Σ.Θ. και νυν Πανεπιστημίου Μακεδονίας, όπου διετέλεσε Πρόεδρος του Τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης των Επιχειρήσεων επί σειρά ετών, καθώς επίσης και Αντιπρύτανης επί των Οικονομικών του ιδίου Πανεπιστημίου. Κατά την ακαδημαϊκή του πορεία εκλήθη για ένα έτος ως Επισκέπτης Καθηγητής (Visiting Professor) στο Business School του University of Georgia των Η.Π.Α.

Επιπλέον, τα τελευταία χρόνια, δίδασκε Οργάνωση και Διοίκηση των Επιχειρήσεων στο Διατμηματικό Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στη Διοίκηση Τεχνολογικών Συστημάτων του Πολυτεχνείου του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης.

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»