Δευτέρα, 17 Ιουνίου 2024

“Ασφάλιση, μια πράξη αγάπης! Insurance Storytelling”: Η εκδήλωση του ΕΕΘ για την ημέρα της ιδιωτικής ασφάλισης, αύριο στις 18:00

Δημοσίευση: 10/11/2021
Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα της ιδιωτικής ασφάλισης το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης σας προσκαλεί σε εκδήλωση με τίτλο: Ασφάλιση, μία πράξη αγάπης! Insurance Storytelling #INST_Thess_2021
Κεντρικός Ομιλητής: Χ. Σταϊκούρας, Υπουργός Οικονομικών
Την εκδήλωση μπορείτε να την παρακολουθήσετε είτε διαδικτυακά στην σελίδα του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης στο Facebook και στο κανάλι του επιμελητηρίου στο YouTube, είτε με φυσική παρουσία στην Αίθουσα ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, του Επιμελητηρίου μας, Αριστοτέλους 27, 1ος όροφος, για πλήρως εμβολιασμένους και νοσήσαντες από COVID-19 (τελευταίου εξαμήνου) με την επίδειξη των σχετικών πιστοποιητικών. Η χρήση μάσκας θα είναι υποχρεωτική.
: Σε περίπτωση φυσικής παρουσίας σας στην εκδήλωση, παρακαλώ πολύ να στείλετε το Ονοματεπώνυμό σας, την ιδιότητά σας και το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης από COVID-19 (τελευταίου εξαμήνου), στο email spanou@epepthe.gr, καθώς θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας , λόγω των αυστηρών υγειονομικών πρωτοκόλλων.
Υπεύθυνος Διοργάνωσης: Επιτροπή Εργασιακών, Νομικών, Ασφαλιστικών και Τραπεζικών θεμάτων και Εκλεγμένων Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Ε.Ε.Θ.
Η εκδήλωση θα μεταδοθεί ζωντανά από τους ακόλουθους συνδέσμους:

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»