Παρασκευή, 14 Ιουνίου 2024

Σκηνοθετούσαν ατυχήματα για τα κλικ και εξαπατούσαν ασφαλιστικές εταιρείες!

Δημοσίευση: 19/04/2023
τροχαία ατυχήματα, απάτη

Ζευγάρι στη Νότια Καλιφόρνια αντιμετωπίζει πολλαπλές κατηγορίες, αφού οι Christopher και Kimberley Phelps προκαλούσαν σκόπιμα τροχαία ατυχήματα τα οποία δημοσίευαν στο YouTube με απώτερο σκοπό την είσπραξη χρημάτων από ασφαλιστικές εταιρείες! 

Το τμήμα του σερίφη της κομητείας του Σαν Μπερναρντίνο έλαβε γνώση του καναλιού μετά από μια πληροφορία που τους οδήγησε σε αυτό. Περιείχε 162 βίντεο από συγκρούσεις οχημάτων, απόπειρες σύγκρουσης, περιστατικά οδικής οργής και άλλο περιεχόμενο, σύμφωνα με το Τμήμα Ασφαλίσεων της Καλιφόρνια.

Η έρευνα συνέδεσε το κανάλι “BLU3 GHO57” με τον Christopher Phelps, 40 ετών, και τη σύζυγό του Kimberley Phelps, 40 ετών, από τη Yucaipa της Καλιφόρνια. Έκτοτε το κανάλι έχει καταργηθεί, αλλά οι ερευνητές αναφέρουν ότι το κανάλι παρουσίασε 23 συγκρούσεις που συνδέονταν με 17 ασφαλιστικές αξιώσεις που υπέβαλε ο Christopher.

Το κανάλι παρουσίασε επίσης 42 βίντεο από περιστατικά οδικής οργής και απόπειρες σύγκρουσης, τα οποία οι ερευνητές λένε ότι φαίνεται να είναι σκόπιμες πράξεις. Αυτό δεν εμπόδισε τον Κρίστοφερ Φελπς να κατηγορήσει άλλους ότι προσπάθησαν να παίξουν το θύμα.

Ο Jeremy Perales είναι ένας από τους ανθρώπους που ενεπλάκησαν σε ατύχημα που εμφανίζεται στο κανάλι BLU3 GHO57 στο YouTube. Ισχυρίζεται ότι τον Απρίλιο του 2022, οδηγούσε κανονικά όταν το προπορευόμενο αυτοκίνητο, που οδηγούσε ο Christopher Phelps, άρχισε να επιβραδύνει και σταμάτησε χωρίς λόγο. Ο Perales πήρε μέτρα αποφυγής και κατευθύνθηκε στην αντίθετη λωρίδα, με αποτέλεσμα όπως ισχυρίζεται, ο Phelps να πέσει πάνω του.

Σε ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε στο κανάλι BLU3 GHO57 στο YouTube ο Christopher Phelps φαίνεται να συζητά το περιστατικό και να κατηγορεί τον Perales για το έγκλημα για το οποίο έχει πλέον συλληφθεί.

Τα περιστατικά που καλύπτονται από το κανάλι χρονολογούνται από τον Ιούλιο του 2020 ενώ το χειρότερο απ’ όλα είναι ότι σε πολλά περιστατικά το παιδί του ζευγαριού φαίνεται να ήταν στο όχημα, σύμφωνα με τους ερευνητές.

Ως αποτέλεσμα, τόσο ο Christopher όσο και η Kimberley Phelps αντιμετωπίζουν κατηγορίες κακουργήματος για έκθεση παιδιών σε κίνδυνο και ασφαλιστική απάτη. Ο Κρίστοφερ κατηγορείται επίσης για επίθεση με θανατηφόρο όπλο και αμφότεροι έχουν δηλώσει αθώοι.

Πηγή: cyprusinsurancenews.com

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»