Τετάρτη, 19 Ιουνίου 2024

ΠΣΑΣ: Η ενότητά μας πολύτιμη!

Δημοσίευση: 20/06/2022
ΠΣΑΣ

Η ιστορία της ασφαλιστικής αγοράς είναι συνυφασμένη με την ιστορία της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης. Η συνεργασία επί εκατοντάδες έτη μεταξύ ασφαλιστικών εταιρειών και προσώπων ‘’ασκούντων την διαμεσολάβηση’’ κάθε βαθμίδας, έχει τοποθετήσει τον θεσμό στην κορυφή της οικονομικής πυραμίδας του κόσμου, με αποτέλεσμα το 8% του παγκόσμιου ΑΕΠ να αφορά επαναλαμβανόμενα ασφάλιστρα.

Ο ΠΣΑΣ, το ιστορικότερο σωματείο ασφαλιστικής διαμεσολάβησης της χώρας, τιμά διαχρονικά αυτή την θαυμάσια θέση, αφενός αναδεικνύοντας την πολυτιμότητα του θεσμού μέσω των μελών του με καθημερινό αγώνα από την πρώτη γραμμή –επί του πεδίου- ενώπιος ενωπίω με τον πελάτη, και αφετέρου συνεργαζόμενος με τις ασφαλιστικές εταιρείες με τρόπο κόσμιο, ευγενή , συνεργατικό αλλά και αδιαπραγμάτευτο όταν πρόκειται να προστατεύσει τα αυτονόητα δικαιώματα και την επαγγελματική υπόσταση των μελών του.

Σήμερα ο ΠΣΑΣ βρίσκεται εντός ενός μεταβατικού σταδίου με μια διορισμένη διοίκηση η οποία έχει αποκλειστικό σκοπό να οδηγήσει τον Σύνδεσμο σε αρχαιρεσίες από τις οποίες θα εκλεγεί η νέα του αιρετή ηγεσία, έτσι ώστε να συνεχιστεί το αδιαμφισβήτητο πολύτιμο έργο του με νέα δυναμική και ανανεωμένο όραμα. Οφείλουμε όλοι να εργαστούμε πάνω στις αρχές της διαφάνειας και της αλήθειας. Τα ζητήματα που υπάρχουν για επίλυση είναι πολλά σοβαρά και επείγοντα. Η ημερομηνία της Γενικής Συνέλευσης θα ανακοινωθεί σύντομα.

Με αυτό το μήνυμα προσκαλούμε όλους τους συναδέλφους ασφαλιστικούς πράκτορες να έρθουν κοντά στον ΠΣΑΣ, να γίνουν μέλη ή να επανεγγραφούν και να δυναμώσουν ακόμα περισσότερο την οργάνωσή μας, η οποία σήμερα χρειάζεται την συσπείρωση και την συμμετοχή όλων πιο πολύ από κάθε άλλη φορά.

Η οικονομική συνδρομή είναι ελάχιστη η σημασία όμως της ενότητάς μας τεράστια και πολύτιμος οδηγός για το αύριο του επαγγέλματός μας.

Εκ μέρους του ΔΣ του ΠΣΑΣ

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»