Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Το Pricefox καλωσορίζει στο δίκτυο συνεργατών της την Caravela Ασφαλιστική

Δημοσίευση: 27/06/2023
pricefox, caravela

Το Pricefox.gr επεκτείνει ακόμη περισσότερο τις συνεργασίες του με κορυφαίες ασφαλιστικές εταιρείες και από σήμερα καλωσορίζει την Caravela Ασφαλιστική.

Η Caraνela Ασφαλιστική δημιουργήθηκε το 2014 και εδρεύει στη Λισαβόνα της Πορτογαλίας. Παρέχει μια μεγάλη ποικιλία ασφαλιστικών προϊόντων για ιδιώτες πελάτες και μικρομεσαίες επιχειρήσεις με μεγάλη φερεγγυότητα.

Με τη κίνηση αυτή, το Pricefox πλέον συνεργάζεται με 24 κορυφαίες ασφαλιστικές εταιρείες δίνοντας την δυνατότητα στους καταναλωτές να συγκρίνουν όλη την ασφαλιστική αγορά online.

Μέσω του Pricefοx.gr οι καταναλωτές μπορούν να ασφαλίσουν το όχημα τους στην Caraνela Ασφαλιστική σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές που ξεκινούν από 7,06€ τον μήνα. Με αυτή τη νέα συνεργασία οι καταναλωτές συγκρίνουν περισσότερα πακέτα και ασφαλίζουν τα οχήματά τους στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς μέσα από το Pricefοx.gr.

Προτεραιότητα η καλύτερη εξυπηρέτηση πελατών της αγοράς.

Η διαδικασία ασφάλισης είναι εύκολη, γρήγορη και αξιόπιστη ενώ για οποιαδήποτε απορία προκύψει οι εξειδικευμένοι σύμβουλοι του Pricefοx.gr είναι διαθέσιμοι 24/7 στο 210 3000 450. Μέσα σε λίγα λεπτά ο καταναλωτής ασφαλίζει το όχημά του και έχει το ασφαλιστήριο συμβόλαιο στο email του.

Η Caravela ταιριάζει απόλυτα στη φιλοσοφία και στον σκοπό του Pricefοx.gr ο οποίος είναι να βοηθά τους καταναλωτές να εξοικονομούν στην ασφάλεια αυτοκινήτου τους και παράλληλα να απολαμβάνουν την καλύτερη εξυπηρέτηση πελατών στην αγορά.

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

Υδρόγειος Ασφαλιστική: Οδηγώντας με σιγουριά – Ποια η χρησιμότητα της νέας κάλυψης υλικών ζημιών από όχημα εκτός Φιλικού Διακανονισμού!

Πολύ περισσότερα από μια απλή ασφάλιση αυτοκινήτου! Αυτό είναι που θέλει να προσφέρει στους ασφαλισμένους της Υδρόγειος Ασφαλιστική, μία από

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»