Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2024

Η ΠΟΑΔ προσφέρει 10.000 φιάλες νερού προς τους πληγέντες της Θεσσαλίας

Δημοσίευση: 15/09/2023
ΠΟΑΔ, 10.000 φιάλες νερού, Θεσσαλία

Οι επιπτώσεις των καταστροφικών πλημυρών της προηγούμενης βδομάδας συνεχίζουν να βαραίνουν τους πολίτες της Θεσσαλίας. Την στιγμή που ο συνάνθρωπός μας δοκιμάζεται από το μένος των καταστροφών, είναι καθήκον μας να είμαστε δίπλα του.

Δυστυχώς στις πληγείσες περιοχές κανένας δεν έμεινε ανεπηρέαστος. Επί μέρες οι συνάνθρωποί μας δεν έχουν πόσιμο νερό και ρεύμα, γεγονός που δυσκολεύει υπέρτατα την κατάσταση.

Ενώ ορισμένοι βρίσκουν ευκαιρία να εκμεταλλευτούν την κατάσταση προς δικό τους συμφέρον, πολλές οργανωμένες δράσεις δημιουργήθηκαν ώστε να παρέχουν τα βασικά στους πληγέντες.

Δράσεις αλληλεγγύης όπως αυτή της ΠOΑΔ είναι αξιέπαινες και αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση.

Πραγματοποιώντας ότι ακριβώς πρεσβεύει, το Δ.Σ. της ΠΟΑΔ και τα μέλη πρωτοβάθμια σωματεία και σύλλογοι πανελλαδικά στέκονται δίπλα στους πλημμυροπαθείς προσφέροντας 10.000 φιάλες νερού οι οποίες θα διανεμηθούν στις πληγείσες περιοχές της Θεσσαλίας.

“Σαν θεσμός θα είμαστε πάντα έτοιμοι όπου και όταν μας χρειάζονται να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας”, αναφέρει ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Ηλίας Τσολάκης σε δημοσίευσή του στο Facebook. 

Ο κ. Τσολάκης και η ΠOΑΔ καλούν όλους τους ενδιαφερόμενους θεσμικούς φορείς, ανεξάρτητων συναδέλφων, να συμβάλλουν στο έργο της ΠOΑΔ με οποιοδήποτε τρόπο μπορούνε, επικοινωνώντας με όποιο απ’ τα μέλη του Δ.Σ.

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»