Πέμπτη, 7 Δεκεμβρίου 2023

ΠΟΑΔ: 7 καίρια ζητήματα έθεσε στο τραπέζι για τους πελάτες της Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης σε συνάντηση με την ΕΑΕΕ

ΠΟΑΔ, σωματεία Οι Ασφαλιστικοί Διαμεσολαβητές του Ν. Καβάλας εντάσσονται στην ΠΟΑΔ!

Επτά ζητήματα έβαλε στο τραπέζι προς συζήτηση η ΠΟΑΔ κατά την συνάντησή της στις 20 Σεπτεμβρίου με την ΕΑΕΕ και τους κ. Γ. Καντώρο και κα Ε. Παπασπυροπούλου. Όπως διαβάζουμε σε ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας, κ. Η. Τσολάκης τα ζητήματα αφορούν τους Έλληνες ασφαλιζόμενους, την σχέση τους με τις ασφαλιστικές εταιρείες και γενικότερα την Ευρώπη.

Η ανάρτηση του κ. Τσολάκη:
Η ΠΟΑΔ στις 20 Σεπτεμβρίου συνάντησε τον κ. Καντώρο, Πρόεδρο της Επιτροπής Υγείας και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου και της Εκτελεστικής Επιτροπής στην Ένωση Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος παρουσία της Διευθύντριας της ΕΑΕΕ κας Παπασπυροπούλου και της Νομικής Συμβούλου της Ένωσης βάζοντας στο τραπέζι επτά ζητήματα που αφορούν τους πελάτες της Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης, τους Έλληνες καταναλωτές και την σχέση τους με τις ασφαλιστικές εταιρείες και την Ευρώπη. Θέματα που κατά την παραδοχή των συνομιλητών θα μας οδηγήσουν σε πολλές λύσεις στις μεταξύ μας σχέσεις.
Η εκατέρωθεν δέσμευση στο τέλος της συνεργασίας μας ήταν, πως θα υπάρχει μια συνεχής και εποικοδομητική συνεργασία των μερών ώστε όσα πρεσβεύουμε να γίνονται πράξη προς όφελος όλων, τόσο των ασφαλιστικών επιχειρήσεων, της Διαμεσολάβησης και των Ελλήνων πολιτών. Η ΠOΑΔ θα βρίσκεται πάντα δίπλα στον επαγγελματία ασφαλιστικό Διαμεσολαβητή πανελλαδικά.
Το Δ.Σ της ομοσπονδίας εργάζεται ενωμένο με έναν στόχο, την ανάπτυξη του θεσμού μέσα από συμπράξεις και υγιείς συνεργασίες.

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα