Σάββατο, 3 Ιουνίου 2023

Αποκλειστικό! Σήμερα υπογράφθηκε συμφωνία συνεργασίας μεταξύ ΠΟΑΔ και ΠΣΕΑΔ | Μία νέα εποχή κοινής δράσης Ελλάδας και Κύπρου ξεκινά

ΠΟΑΔ ΠΣΕΑΔ συνεργασία

Σήμερα 24 Μαΐου 2023, υπογράφθηκε μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ ΠΟAΔ και ΠΣEΑΔ. Συγκεκριμένα, ο κ. Ηλίας Τσολάκης, Πρόεδρος της ΠOΑΔ και ο κ. Κυριάκος Ανδρέου, Πρόεδρος του ΠΣΕAΔ υπέγραψαν την συνεργασία, εγκαινιάζοντας μία νέα εποχή κοινής δράσης των δύο Ομοσπονδιών προς όφελος της διαμεσολάβησης των δύο χωρών.

Στα πλαίσια του μνημονίου συνεργασίας η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Ελλάδας (ΠΟΑΔ) και ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Επαγγελματιών Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών (ΠΣΕΑΔ) θα επικεντρωθούν στην από κοινού επιδίωξη της ανάπτυξης της διαμεσολάβησης σε ελληνικό και κυπριακό επίπεδο, όπως επίσης και στην βελτίωση των γνώσεων και των δεξιοτήτων των μελών τους για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Οι δύο Ομοσπονδίες έχουν ως στόχο να αναπτύξουν κοινές πρωτοβουλίες και δράσεις για την προώθηση του επαγγελματικού συμφέροντος του Ασφαλιστικού Διαμεσολαβητή ώστε να ανταποκριθούν στις σύγχρονες κοινωνικές ανάγκες όπως επίσης και να διατυπώσουν προτάσεις για κοινά Ευρωπαϊκά θέματα που αφορούν την σχέση των δύο Ομοσπονδιών με την EIOPA και την BIPAR.

Οι θεσμικοί παράγοντες των δύο χωρών είναι βέβαιο πως θα στηρίξουν αυτή την πρωτοβουλία συμβάλλοντας στην υλοποίηση του μνημονίου προς αμοιβαίο όφελος.

Δείτε παρακάτω τι είπαν ο κ. Τσολάκης και ο κ. Ανδρέου για τη σύναψη της συνεργασίας:

Διαβάστε Ακόμα