Κυριακή, 21 Απριλίου 2024

Αποκλειστικό! Σήμερα υπογράφθηκε συμφωνία συνεργασίας μεταξύ ΠΟΑΔ και ΠΣΕΑΔ | Μία νέα εποχή κοινής δράσης Ελλάδας και Κύπρου ξεκινά

Δημοσίευση: 24/05/2023
ΠΟΑΔ ΠΣΕΑΔ συνεργασία

Σήμερα 24 Μαΐου 2023, υπογράφθηκε μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ ΠΟAΔ και ΠΣEΑΔ. Συγκεκριμένα, ο κ. Ηλίας Τσολάκης, Πρόεδρος της ΠOΑΔ και ο κ. Κυριάκος Ανδρέου, Πρόεδρος του ΠΣΕAΔ υπέγραψαν την συνεργασία, εγκαινιάζοντας μία νέα εποχή κοινής δράσης των δύο Ομοσπονδιών προς όφελος της διαμεσολάβησης των δύο χωρών.

Στα πλαίσια του μνημονίου συνεργασίας η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Ελλάδας (ΠΟΑΔ) και ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Επαγγελματιών Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών (ΠΣΕΑΔ) θα επικεντρωθούν στην από κοινού επιδίωξη της ανάπτυξης της διαμεσολάβησης σε ελληνικό και κυπριακό επίπεδο, όπως επίσης και στην βελτίωση των γνώσεων και των δεξιοτήτων των μελών τους για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Οι δύο Ομοσπονδίες έχουν ως στόχο να αναπτύξουν κοινές πρωτοβουλίες και δράσεις για την προώθηση του επαγγελματικού συμφέροντος του Ασφαλιστικού Διαμεσολαβητή ώστε να ανταποκριθούν στις σύγχρονες κοινωνικές ανάγκες όπως επίσης και να διατυπώσουν προτάσεις για κοινά Ευρωπαϊκά θέματα που αφορούν την σχέση των δύο Ομοσπονδιών με την EIOPA και την BIPAR.

Οι θεσμικοί παράγοντες των δύο χωρών είναι βέβαιο πως θα στηρίξουν αυτή την πρωτοβουλία συμβάλλοντας στην υλοποίηση του μνημονίου προς αμοιβαίο όφελος.

Δείτε παρακάτω τι είπαν ο κ. Τσολάκης και ο κ. Ανδρέου για τη σύναψη της συνεργασίας:

 

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

Αθ. Σακάρογλου_ Δ/νων Σύμβουλος MALETSCHEK & PARTNER HELLAS – SAKAROGLOU A. & CO KG «Η ασφάλιση, πέρα από υποχρέωση, αποτελεί κρίσιμη ανάγκη για κάθε εταιρεία που δραστηριοποιείται στην εφοδιαστική αλυσίδα»

Σε μια εποχή, όπου οι φυσικές καταστροφές γίνονται όλο και πιο συχνές και καταστροφικές και με τον κλάδο των εμπορευματικών

Αυτή την Τρίτη στο ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ Live: Οι θέσεις της παράταξης “Δημιουργία #Κοινότητα_Πολιτών” για τα ζητήματα που απασχολούν τους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές!

Μη χάσετε το “Ασφαλιστικό Μαγκαζίνο” αυτή την Τρίτη 23 Απριλίου 2024, τη μοναδική διαδικτυακή εκπομπή ενημέρωσης του Ασφαλιστικού Διαμεσολαβητή, στο

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»