Κυριακή, 21 Απριλίου 2024

Pluto, by Hoolie Foundation: Ένα πρόγραμμα σχεδιασμένο από “γονείς” κατοικιδίων για “γονείς” κατοικιδίων

Δημοσίευση: 12/07/2022
Hoolie Foundation: Νέες εξειδικευμένες καλύψεις στα προγράμματα ασφάλισης κατοικιδίων το 2023
Hoolie Foundation: Νέες εξειδικευμένες καλύψεις στα προγράμματα ασφάλισης κατοικιδίων το 2023

Οι λογαριασμοί κτηνιάτρων, η αποκατάσταση τραυματισμών και η διάγνωση μιας ασθένειας μπορεί να είναι αγχωτικές καταστάσεις όταν φροντίζετε τον αγαπημένο σας τετράποδο φίλο. Για το τελευταίο πράγμα που θα πρέπει να σας ανησυχεί είναι πως θα πληρώσετε τα έξοδα για τη φροντίδα που χρειάζεται το αγαπημένο μέλος της οικογένειάς σας.

Η ασφάλιση του κατοικιδίου σας είναι η πραγματική λύση για να είστε πάντα προετοιμασμένοι για τυχών απροσδόκητα έξοδα που μπορεί να προκύψουν, να γλιτώσετε από δυσάρεστες καταστάσεις και ταυτόχρονα να είστε σίγουροι ότι μπορείτε να τους προσφέρετε την καλύτερη ιατρική φροντίδα.

Η «HOOLIE» φέρνει την επανάσταση στην αγορά της ασφάλισης κατοικίδιων με το πολυβραβευμένο πρόγραμμα PLUTO, το οποίο είναι σχεδιασμένο από “γονείς” κατοικίδιων για “γονείς” κατοικιδίων. Το τελευταίο σχεδιασμένο πρόγραμμα PLUTO μπορεί να σας προσφέρει όλα όσα χρειάζονται.

Γνωρίστε μας…

Η φροντίδα του αγαπημένου σας τετράποδου φίλου είναι προτεραιότητά μας!

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της Hoolie στο pet-insurance.gr

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

Το Family Business Forum της KPMG, το συνέδριο θεσμός στο πεδίο των οικογενειακών επιχειρήσεων στην Ελλάδα επιστρέφει στις 23 Απριλίου για 9η χρονιά

Κορυφαίοι επιχειρηματίες και ομιλητές με εξειδίκευση σε θέματα οικογενειακών επιχειρήσεων θα συζητήσουν στο συνέδριο σημαντικά θέματα όπως η διακυβέρνηση, η

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»