Κυριακή, 26 Μαρτίου 2023

PK Data: Webinar για το πρόγραμμα ψηφιακά εργαλεία και το Hermes PRO

H PK Data, η Νο1 εταιρεία Ασφαλιστικού Software στην Ελλάδα, οργανώνει τη Τετάρτη 19 Οκτωβρίου στις 14:00 ένα νέο δωρεάν webinar για την αξιοποίηση του νέου προγράμματος «Ψηφιακά Εργαλεία» από μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις.

Στη διάρκεια του εκπαιδευτικού σεμιναρίου οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις προοπτικές αλλά και τις ευκαιρίες που προσφέρει το νέο επιδοτούμενο πρόγραμμα Ελλάδα 2.0 σε επιχειρήσεις που επιθυμούν να αναπτύξουν τη ψηφιοποίηση τους και να εκσυγχρονίσουν το τρόπο λειτουργίας τους.

Παράλληλα, θα πραγματοποιηθεί παρουσίαση δύο προγραμμάτων που επιδοτούνται από το πρόγραμμα  «Ψηφιακά Εργαλεία». Πρόκειται για τα  Infodromio Hermes PRO & Infodromio Hermes PRO B2C (e-shop) , των απόλυτων ψηφιακών εργαλείων για τον ασφαλιστικό Πράκτορα που συμμετέχει στο πρόγραμμα.

Κεντρικός ομιλητής του εκπαιδευτικού σεμιναρίου είναι ο κ. Παναγιώτης Κατσαϊδώνης, Διευθύνων Σύμβουλος, PK Data.

Εξασφάλισε τη θέση σου σήμερα εδώ

Διαβάστε Ακόμα

Πανταζής

Αλέξης Πανταζής: Με τα νέα τεχνολογικά δεδομένα και εργαλεία ο ασφαλιστικός διαμεσολαβητής μπορεί να ενισχύσει την παρουσία του στην αγορά!

Για τον ψηφιακό μετασχηματισμό, τις νέες προοπτικές που φέρει η χρήση σύγχρονων τεχνολογικών εργαλείων στην ασφαλιστική βιομηχανία, αλλά και τις