Πέμπτη, 25 Ιουλίου 2024

Απονεμήθηκε στον Phillipe Donnet, CEO του Ομίλου Generali το Βραβείο Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Ένωσης Εξωτερικής Πολιτικής των Η.Π.Α.

Δημοσίευση: 13/03/2023
generali, China Insurance

Το βραβείο αποτελεί αναγνώριση της δέσμευσης του Ομίλου Generali για τη επίτευξη της Βιωσιμότητας

Η Ένωση Εξωτερικής Πολιτικής απένειμε στον CEO του Ομίλου Generali, κ. Phillipe Donnet το Βραβείο Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης κατά την διάρκεια της πρόσφατης εκδήλωσης των Οικονομικών Υπηρεσιών 2023.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου τιμήθηκε από τους κ.κ. Larry Fink (Πρόεδρο & CEO της BlackRock) και Harry A. Fernandez (Πρόεδρο & CEO της MSCI). Η αναγνώριση αυτή αποτελεί επιβράβευση του κ. Donnet για τη δέσμευσή του στην επίτευξη του στόχου της Βιωσιμότητας που βρίσκεται στον πυρήνα της στρατηγικής “Lifetime Partner: 24 Driving Growth” της Generali.

Το Βραβείο Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης απονέμεται σε άτομα και εταιρείες που έχουν δεσμευτεί ως προς την επιτυχημένη ανάληψη του ρόλου του Υπεύθυνου Εταιρικού Πολίτη μέσα στις κοινωνίες στις οποίες δραστηριοποιούνται. Η Ένωση Εξωτερικής Πολιτικής αποτελεί το παλαιότερο Αμερικανικό think tank, του οποίου τα μέλη προέρχονται  από την Δημοκρατική και Ρεμπουμπλικανική πτέρυγα. Ο φορέας λειτουργεί ως καταλύτης για την ευαισθητοποίηση, την κατανόηση και τον σχηματισμό ενήμερων και τεκμηριωμένων θέσεων για την Εξωτερική Πολιτική των Η.Π.Α. και τα παγκόσμια ζητήματα. Μέσα από τα αντικειμενικά και μη κομματικά προγράμματα και τις δημοσιεύσεις της, η Ένωση Εξωτερικής Πολιτικής ενθαρρύνει τους πολίτες να συμμετέχουν στην διαδικασία σχεδιασμού της Εξωτερικής Πολιτικής.

Μεταξύ των προηγούμενων κατόχων του Βραβείου περιλαμβάνονται οι: Peter Brabeck (Επίτιμος Πρόεδρος της Nestle), Sir John Bond (πρώην Πρόεδρος του Ομίλου HSBC Holdings), Anders Dahlvig (πρώην Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΙΚΕΑ, Sergio Ermotti (Πρόεδρος της Swiss Re), Kristalina Georgieva (Διευθύνουσα Σύμβουλος του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου), Indra Nooyi (πρώην Πρόεδρος & C.E.O.  της PepsiCo) και David Rubenstein (Συνιδρυτής & Co-Chair του Carlyle Group).

Ο CEO του Ομίλου Generali, κ. Phillipe Donnet δήλωσε: «Αυτό το βραβείο αποτελεί απόδειξη της ισχυρής δέσμευσης της Generali προς την οικοδόμηση μιας πιο δίκαιης και πιο βιώσιμης κοινωνίας και είμαι περήφανος που εκπροσωπώ τους 75.000 εργαζομένους και τους 173.000 ασφαλιστικούς συμβούλους μας. Η Αειφορία είναι ο εμπνευστής της στρατηγικής της Generali. Το να είμαστε ως οργανισμός ένας Υπεύθυνος Εταιρικός Πολίτης δεν καθορίζεται απλώς από μία ενέργεια αλλά αποτελεί νοοτροπία την οποία επιδιώκουμε να υποστηρίζουμε κάθε μέρα μέσα στις κοινότητες στις οποίες δραστηριοποιούμαστε. Είμαστε έτοιμοι να στηρίξουμε συνεργασίες μεταξύ δημόσιου και ιδιωτικού τομέα προκειμένου να ανταποκριθούμε και να υπερβούμε τόσο τις κλιματικές όσο και τις κοινωνικές προκλήσεις που παρουσιάζονται, καθώς πιστεύω ακράδαντα ότι το βιώσιμο μέλλον απαιτεί χρόνο, αφοσίωση, όραμα και πάνω από όλα συνεργασία».

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

ALLIANZ: Ποιος φοβάται το GenAI; Ενώ οι εμπειρογνώμονες προβλέπουν σημαντικές θετικές οικονομικές επιπτώσεις από την άνοδο της γεννητικής τεχνητής νοημοσύνης, το κοινό αίσθημα δεν είναι τόσο αισιόδοξο

Ποιος φοβάται το GenAI; Ενώ οι ειδικοί προβλέπουν σημαντικές θετικές οικονομικές επιπτώσεις από την άνοδο της γεννητικής τεχνητής νοημοσύνης, το

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»