Σάββατο, 2 Δεκεμβρίου 2023

Personal Cyber Insurance: Νέο πρόγραμμα ασφάλισης ηλεκτρονικών συναλλαγών κι αγορών από την Anytime της Interamerican

Personal Cyber Insurance

Η Anytime, το direct brand της Interamerican, ανταποκρινόμενη στις σύγχρονες ανάγκες των ανθρώπων, λανσάρει ένα νέο πρόγραμμα ασφάλισης για τις online αγορές και συναλλαγές, το Personal Cyber Insurance

Το έξυπνο και οικονομικό πρόγραμμα Personal Cyber Ιnsurance, προσφέρει κυβερνοασφάλεια στους ασφαλισμένους, εξασφαλίζοντάς τους κάλυψη για Διαδικτυακές αγορές και Διαδικτυακές πληρωμές συναλλαγών.

Μια σημαντική και προσιτή επιλογή που ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις της εποχής, επιτρέποντας στους καταναλωτές να πραγματοποιούν τις αγορές και τις πληρωμές τους online με ευκολία και ασφάλεια από την άνεση του σπιτιού τους.

Σημειώνεται ότι το Personal Cyber Insurance είναι το μοναδικό direct προϊόν που διατίθεται στους ενδιαφερόμενους απευθείας από το site της Anytime.

Αναζητώντας διαρκώς νέους τρόπους που κάνουν τη θετική διαφορά στη ζωή των ανθρώπων, η Anytime φροντίζει για μία καθημερινότητα λιγότερο περίπλοκη και στον ψηφιακό χώρο.

Ενημερωθείτε αναλυτικά για το πρόγραμμα Personal Cyber Insurance εδώ.

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

φορολογικό νομοσχέδιο, ελεύθεροι επαγγελματίες, τροποποιήσεις

Φορολογικό – Ελεύθεροι Επαγγελματίες: Με 4 τροποποιήσεις στο τεκμαρτό εισόδημα κατατέθηκε το νομοσχέδιο στη Βουλή

Τέσσερις μεταρρυθμίσεις που αφορούν το τεκμαρτό εισόδημα ελεύθερων επαγγελματιών ανακοίνωσε εχθές το Υπουργείο Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, πριν κατατεθεί το

ΜΙΝΕΤΤΑ, νέο λογότυπο

ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστική: 50 χρόνια επιτυχημένης πορείας στην Ελληνική Ασφαλιστική Αγορά αποτυπώνονται στο νέο λογότυπο & στη νέα εταιρική εικόνα

Η είσοδος της ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστικής στην 6η δεκαετία λειτουργίας της συνοδεύεται από σήμερα με νέο λογότυπο και νέα εταιρική εικόνα!