Παρασκευή, 14 Ιουνίου 2024

Πένθος στον Έβρο: Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή ο Δημήτρης Γοδοσίδης

Δημοσίευση: 28/08/2023
Δημήτρης Γοδοσίδης, πένθος, έβρος

Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή ο Δημήτρης Γοδοσίδης, ασφαλιστής στο επάγγελμα, ηλικίας 51 χρονών μετά από την μάχη του με καρδιακό επεισόδιο που υπέστη. 

Ο Δημήτρης Γοδοσίδης ήταν έφεδρος Αξιωματικός του Ελληνικού Στρατού και ενεργό μέλος του Τάγματος Εθνοφυλακής Τραϊανούπολης, πολιτικοποιημένος και ενεργός σε όλες τις κοινωνικές δραστηριότητες.

Από την πρώτη στιγμή βρέθηκε δίπλα στους συνανθρώπους του κατά τα ενεργά μέτωπα της φωτιάς στην Αλεξανδρούπολη βοηθώντας μαζί με τους συναδέλφους του Εθνοφύλακες το έργο της Πυροσβεστικής και των υπολοίπων αρχών, όπως επίσης και κατά την τραγωδία με την επιχείρηση εκκένωσης του νοσοκομείου, βοηθώντας την μεταφορά των ασθενών.

Την Πέμπτη 24/08 όταν αναχώρησε για οικογενειακό ταξίδι στην Πρέβεζα και λίγο μετά την άφιξή του υπέστη καρδιακό επεισόδιο στο οποίο μετά τις μάχες που δόθηκαν για να τον επαναφέρουν, υπέκυψε το μεσημέρι της Παρασκευής 25/08.

Συγγενείς και φίλοι αποχαιρετούν τον πολυαγαπημένο Δημήτρη μετά από τα ξαφνικά γεγονότα της Παρασκευής, ενώ επίσης και η Εθνοφυλακή τον αποχαιρετά με σεβασμό και τιμή καθώς έφυγε πιστός στον όρκο του βοηθώντας μέχρι και την τελευταία στιγμή τους συνανθρώπους του και την Πατρίδα.

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»