Σάββατο, 22 Ιουνίου 2024

PENCO SA: ανακοινώνει νέα στρατηγική συνεργασία για την Ελλάδα με την OneGlobal

Δημοσίευση: 24/03/2023
PENCO SA, Oneglobal

Η PENCO SA Μεσίτες Ασφαλίσεων με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει στους πελάτες και συνεργάτες της την επίσημη έναρξη της στρατηγικής της συνεργασίας με την εταιρεία Oneglobal Insurance Broking Limited.

Η στρατηγική αυτή συνεργασία έρχεται να καλύψει τις ανάγκες της προαιρετικής αντασφάλισης και της ασφάλισης των μεγάλων εμπορικών και βιομηχανικών επιχειρήσεων, παρέχοντας ανταγωνιστικές, ευέλικτες και πελατοκεντρικές λύσεις αντασφάλισης σε ασφαλιστικές εταιρείες και μεγάλες επιχειρήσεις με έδρα την Ελλάδα.

Σε μια περίοδο γεμάτη προκλήσεις, με γεωπολιτικά και μακροοικονομικά προβλήματα καθώς και δυσκολίες στις εφοδιαστικές αλυσίδες, η Ελλάδα τα τελευταία χρόνια επιδεικνύει σημαντική πρόοδο και μεγάλη δυναμική. Είναι η κατάλληλη στιγμή να αναδειχθούν οι αντίστοιχες παγκόσμιες και τοπικές δυνάμεις της Oneglobal και της PENCO στην ελληνική αγορά, για να εξυπηρετηθούν οι συνεχώς διευρυνόμενες και ολοένα πιο περίπλοκες ανάγκες risk management των οργανισμών που έχουν δεσμευτεί να αξιοποιήσουν αυτές τις δυνατότητες στην Ελλάδα για τις επόμενες δεκαετίες.

Σχετικά με την PENCO

Η PENCO είναι Ανώνυμη Εταιρεία που ιδρύθηκε το 1999 ως φυσική συνέχεια της Κ. ΚΡΟΚΙΔΑΣ ΕΠΕ (έτος ίδρυσης 1988) και δραστηριοποιείται στον ευρύτερο ασφαλιστικό χώρο ως Μεσίτης (Broker) και Σύμβουλος (Consultant) Ασφαλίσεων των μεγαλύτερων εμπορικών και βιομηχανικών επιχειρήσεων της Ελλάδας. Η Εταιρεία είναι μέλος του Συνδέσμου Ελλήνων Μεσιτών Ασφαλίσεων και στεγάζεται σε ιδιόκτητα γραφεία στο Μαρούσι.

www.penco.gr

Σχετικά με την Oneglobal

Η Oneglobal Cyprus/Greece (Oneglobal Insurance Broking Limited) είναι αναγνωρισμένος μεσίτης ασφαλίσεων από την Lloyd’s of London με ισχυρή και διευρυμένη παρουσία στον κλάδο ναυτιλιακών ασφαλίσεων και ο πρώτος αποκλειστικός ναυτιλιακός μεσίτης στην Ελλάδα και την Κύπρο που έχει αναγνωριστεί από την Lloyd’s. Με έδρα το Λονδίνο και μέλος του Ομίλου J.C. Flowers & Co., ο Όμιλος Oneglobal είναι εξειδικευμένος μεσίτης ασφαλίσεων/αντασφαλίσεων με άδεια από την Lloyd’s of London που ασχολείται με διάφορους τομείς κινδύνου/risk sectors παγκοσμίως με 13 γραφεία σε όλο τον κόσμο.

www.oneglobalbroking.com

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»