Δευτέρα, 17 Ιουνίου 2024

Παρουσίαση των λύσεων blockchain της ΝewCo A.E. στο συνέδριο AIBC Balkans & CIS

Δημοσίευση: 16/08/2022
Παρουσίαση των λύσεων blockchain της ΝewCo A.E. στο συνέδριο AIBC Balkans & CIS

H NewCo A.E. θα συμμετάσχει στο το διεθνές συνέδριο AIBC Balkans & CIS που θα πραγματοποιηθεί στο Βελιγράδι μεταξύ 22 και 25 Αυγούστου 2022.

Το συνέδριο AIBC πραγματοποιείται σε ετήσια βάση σε πέντε διαφορετικές γεωγραφικές περιοχές (Ευρώπη, Αμερική, Αφρική, Ασία και Βαλκανική) και αποτελεί μια σημαντική πρωτοβουλία για τη συνάντηση όλων εκείνων των πρωτοπόρων των τεχνολογιών που θέτουν τη βάση για την πραγμάτωση της 4ης Βιομηχανικής Επανάστασης.

H NewCo Α.Ε., αποτελώντας μέλος του οικοσυστήματος αυτού και στοχεύοντας την ανάπτυξη της ειδικά στις γειτονικές χώρες των Βαλκανίων, έχει αναλάβει πλήθος σχετικών πρωτοβουλιών, μεταξύ των οποίων και η παρουσία της στο συνέδριο AIBC Balkans & CIS.

Το AIBC Balkans & CIS, με συμμετοχή ειδικών και ενδιαφερομένων από όλο τον κόσμο για την τεχνολογία Blockchain, θα αποτελέσει εξαιρετική ευκαιρία να παρουσιάσει η εταιρεία τα προϊόντα της μέσα από περίπτερο στον εκθεσιακό χώρο.

Μεταξύ των ομιλητών του συνεδρίου και ο CTO της εταιρείας, Entrit Metai, ο οποίος θα είναι κεντρικός ομιλητής της θεματικής ενότητας “Αναδυόμενες Τεχνολογίες και το Μέλλον της Τεχνητής Νοημοσύνης”.

 

Σχετικά με την NewCo

Η NewCo A.E. (μέλος του Ελληνικού Οικοσυστήματος Νεοφυών Επιχειρήσεων) προσφέρει σύγχρονες λύσεις που καλύπτουν τις ανάγκες ψηφιοποίησης ιδιωτικών και δημόσιων οργανισμών, αξιοποιώντας τις τεχνολογίες Blockchain & Internet of Things (IoT), βασικούς τεχνολογικούς πυλώνες της 4ης Βιομηχανικής Επανάστασης.

 

Οι παρεχόμενες λύσης της εταιρείας είναι:

Η υπηρεσία Blockchain Certification για την πιστοποίηση ψηφιακών εγγράφων με νομική ή οικονομική αξία.

Το e-health περικάρπιο Tap2SOS, ένα καινοτόμο προϊόν για την ασφάλεια των πολιτών.

Οι υπηρεσίες  Smart Shielding  με χρήση τεχνολογίας NFC και Blockchain (μηδενικής κατανάλωσης ενέργειας) ιδανικό για μετρητές εταιρειών παροχής ενέργειας και ύδρευσης καθώς επίσης και στον κλάδο των logistics με στόχο την αποτροπή πρόσβασης τρίτων και τη διασφάλιση ακεραιότητας μετρητών και containers.

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

ΕΚΤΑΚΤΟ: Η ΕΚΠΟΙΖΩ προχώρησε σε ανακοίνωση για τις υπέρογκες αυξήσεις στα ασφαλιστήρια ΥΓΕΙΑΣ. Δείτε τί αναφέρει.

Στην Ε.Κ.ΠΟΙ.ΖΩ. το τελευταίο οκτάμηνο οι καταγγελίες στον τομέα της ιδιωτικής ασφάλισης παρουσίασαν σημαντική αύξηση. Μεταξύ άλλων, αναφέρονται υπέρογκες αυξήσεις των ασφαλίστρων

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»