Παρασκευή, 14 Ιουνίου 2024

Παράταση υποβολής αιτήσεων για το Πρόγραμμα «Ψηφιακά Εργαλεία ΜΜΕ» έως τις 31 Οκτωβρίου

Δημοσίευση: 20/09/2022
Ολοκλήρωση εκκαθάρισης ασφαλιστικών εισφορών 2021 για μη μισθωτούς ασφαλισμένους με παράλληλη μισθωτή απασχόληση Παράταση υποβολής αιτήσεων για το Πρόγραμμα «Ψηφιακά Εργαλεία ΜΜΕ» έως τις 31 Οκτωβρίου 14 ερωτήσεις - απαντήσεις για το νέο ασφαλιστικό νομοσχέδιο

Λόγω μεγάλης συμμετοχής η περίοδος υποβολής Αιτήσεων Χρηματοδότησης για το Πρόγραμμα «Ψηφιακά Εργαλεία ΜΜΕ» και για τις κατηγορίες αιτήσεων 1, 2 και 3 του Προγράμματος «Ψηφιακές Συναλλαγές» παρατείνεται έως τη Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2022.

Παράλληλα, η περίοδος υποβολής Αιτήσεων Χρηματοδότησης για το Πρόγραμμα «Ανάπτυξη Ψηφιακών Προϊόντων και Υπηρεσιών» παρατείνεται έως το Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2022.
Ο ψηφιακός μετασχηματισμός και η ενσωμάτωση της τεχνολογίας στην ασφαλιστική διαμεσολάβηση είναι πλέον θέμα επιβίωσης για το σύγχρονο επαγγελματία, δεδομένου ότι σήμερα ο καταναλωτής έχει περισσότερη δύναμη από ποτέ. Έχει αναβαθμισμένες προσδοκίες για την εξυπηρέτησή του και αναζητά εξατομικευμένες λύσεις που θα λύσουν άμεσα τις ανάγκες του.

Αν λοιπόν σκέφτεστε να επενδύσετε στον ψηφιακό μετασχηματισμό της επιχείρησης σας τώρα είναι η ευκαιρία!

Στο πλαίσιο του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας Ελλάδα 2.0 οι επαγγελματίες της διαμεσολάβησης δικαιούνται για πρώτη φορά επιδότηση για την ενίσχυση της ψηφιακής τους μετάβασης.

Το Πρόγραμμα Ψηφιακά Εργαλεία ΜΜΕ στηρίζει τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις του ασφαλιστικού κλάδου μέσω της παροχής vouchers που θα διατεθούν για την αγορά ή τη μίσθωση νέων ψηφιακών εργαλείων με επιδότηση που αγγίζει το 90%!

Η PK DATA, η Νο1 εταιρεία Ασφαλιστικού Software στην Ελλάδα, στέκεται δίπλα σας, παρέχοντάς σας εξειδικευμένες υπηρεσίες ενημέρωσης για τη διαδικασία ένταξης στο εν λόγω πρόγραμμα, αλλά και τη λήψη της ενίσχυσης την οποία μπορείτε να αξιοποιήσετε σε όλα τα πακέτα λύσεων ψηφιακού μετασχηματισμού της εταιρείας.

Επιλέγοντας το πακέτο ψηφιακών εργαλείων της PK DATA που σας ταιριάζει και υποβάλλοντας έως τις 14.09.2022 την αίτησή σας, εξασφαλίζετε voucher που σας καλύπτει το 90% του κόστους του!

Εάν είστε ασφαλιστικός διαμεσολαβητής και θέλετε να αναβαθμίσετε ψηφιακά την επιχείρησή σας, επικοινωνήστε μαζί μας για αναλυτικές πληροφορίες και διευκρινίσεις στο 210 2201551 καθημερινά αλλά και τα Σαββατοκύριακα από τις 8:00 π.μ. – 22:00 μ.μ.

Για αναλυτικές πληροφορίες για τις προϋποθέσεις και τη διαδικασία υποβολής αιτήσεων του προγράμματος επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της PK DATA στο pkdata.gr/digitalsme/

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»