Παρασκευή, 17 Απριλίου 2026

Παραίτηση-σοκ του Κωνσταντίνου Γιαννιώτη από την ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ

Δημοσίευση: 14/04/2026
Κωνσταντίνος Γιαννιώτης

Σε μια ιδιαίτερα σημαντική και αιφνιδιαστική εξέλιξη για την ελληνική ασφαλιστική αγορά, ο Κωνσταντίνος Γιαννιώτης υπέβαλε την παραίτησή του από τη θέση του Αντιπροέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου του Ομίλου ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ.

Η είδηση έγινε γνωστή μέσω εσωτερικής ενημέρωσης προς το προσωπικό και το δίκτυο συνεργατών του Ομίλου , προκαλώντας έντονο προβληματισμό, καθώς πρόκειται για ένα στέλεχος με πολυετή παρουσία και καθοριστική συμβολή στην πορεία της εταιρείας.

Σύμφωνα με το σχετικό σημείωμα, η απόφαση αποδίδεται σε προσωπικούς λόγους, ενώ ο ίδιος θα παραμείνει για μεταβατικό διάστημα περίπου ενός μήνα, με στόχο τη διασφάλιση της ομαλής συνέχειας της λειτουργίας των εταιρειών και της μεταβίβασης των αρμοδιοτήτων του.

Κατά τη διάρκεια της πολυετούς του θητείας, συνέβαλε ουσιαστικά στον μετασχηματισμό και την ενίσχυση της θέσης του Ομίλου στην αγορά, οδηγώντας σε υψηλές επιδόσεις και σταθερή κερδοφορία, ενώ το δίκτυο συνεργατών αποτέλεσε έναν από τους βασικούς πυλώνες ανάπτυξης.

Η αποχώρησή του έρχεται σε μια περίοδο που ο Όμιλος καταγράφει θετικές επιδόσεις, γεγονός που εντείνει τον αιφνιδιασμό της αγοράς και δημιουργεί ερωτήματα για την επόμενη ημέρα.

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»