Δευτέρα, 17 Ιουνίου 2024

ΠΑΝΟΡΜΟΣ: Η GMM μία εκ των κορυφαίων διαχειριστών Αμοιβαίων Κεφαλαίων

Δημοσίευση: 28/03/2023
GMM & Πάνορμος

Την Τρίτη, 21 Μαρτίου, 9 Εταίροι του Πανόρμου παρευρέθηκαν στην εκδήλωση “Fund Managers’ Awards 2022” που έλαβε χώρα στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία, για να τιμήσουν και να συγχαρούν το Μέλος του Συνεταιρισμού και ιδιοκτήτη της GMM Global Money Managers Ltd, Ηλία Γεωργουλέα.

Ο Ηλίας είναι ο εμπνευστής της ετήσιας εκδήλωσης- επιβράβευσης των καλύτερων σε απόδοση διαχειριστών Αμοιβαίων Κεφαλαίων της χώρας, η οποία αποτελεί πλέον θεσμό, αφού πραγματοποιήθηκε για 15η χρονιά.

Τα βραβεία απένειμε η Πανελλήνια Ένωση Μεριδιούχων Αμοιβαίων Κεφαλαίων & Ομολόγων (ΠΕΜΑΚΟ), τα οποία βασίζονται στα δημοσιευμένα στοιχεία απόδοσης για όλες τις κατηγορίες Αμοιβαίων Κεφαλαίων, ενός και τριών ετών, και εξυπηρετούν την έγκυρη και αξιόπιστη ενημέρωση του επενδυτικού κοινού.

Πολλά Συγχαρητήρια λοιπόν, στον “δικό μας” Ηλία, που η εταιρεία του GMM βρέθηκε στην 6η θέση των καλύτερων ΑΕΔΑΚ μετά την EUROBANK ASSET MANAGEMENT, την ΠΕΙΡΑΙΩΣ ASSET MANAGEMENT, την ΕΘΝΙΚΗ ASSET MANAGEMENT, την ALPHA ASSET MANAGEMENT, την NN και την 3Κ INVESTMENT PARTNERS.

Το Συνεργατικό Σχήμα Πάνορμος εκπροσώπησαν, ο Πρόεδρος Κλήμης Δημαρχιάδης, ο Αντιπρόεδρος Κωνσταντίνος Λάμπρου, το Μέλος του Δ/Σ Φώτης Πουλής, καθώς και οι Συνέταιροι Σταύρος Τερζάκης, Ιφιγένεια Τσαντίλη, Κώστας Γιάννακας, Νίκος Μπακάλης, Ανδρέας Πλυταριάς, Δημήτρης Πολλάτος.

Ηλία είμαστε περήφανοι για τις επιτυχίες σου!

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»