Πέμπτη, 25 Ιουλίου 2024

Ο ΠΑΝΟΡΜΟΣ στην 87η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης

Δημοσίευση: 04/09/2023
ΠΑΝΟΡΜΟΣ, 87η ΔΕΘ

Ο Πρόεδρος Κλήμης Δημαρχιάδης και Μέλη της Διοίκησης του ΠΑΝΟΡΜΟΥ θα βρίσκονται στην 87η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ), στο ισόγειο, στο Περίπτερο 02, Stand 10, από τις 09 έως και τις 12 Σεπτεμβρίου 2023, όπου το Συνεργατικό τους Σχήμα θα δώσει δυναμικό παρών.

Ακολουθεί η πρόσκληση:

Με την ευκαιρία της παρουσίας μας στη Βόρεια Ελλάδα, εφόσον επισκεφθείτε την έκθεση, θα ήτανε χαρά μας να σας γνωρίσουμε από κοντά και να σας μεταφέρουμε τον τρόπο λειτουργίας του πρώτου και μοναδικού Cluster της ελληνικής ασφαλιστικής διαμεσολάβησης, καθώς και τα οφέλη που προκύπτουν για τους Συνεταίρους. Το email της εταιρείας μας info@panormosins.gr και το κινητό του Προέδρου Κλήμη Δημαρχιάδη 6977 001646, είναι στη διάθεσή σας, εφόσον θέλετε να κανονίσετε μία συνάντηση από κοντά.

Σας περιμένουμε στην 87η ΔEΘ για να ανταλλάξουμε απόψεις για το μέλλον της αγοράς!

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

Στην ένωση εταιριών ADAPTIT Α.Ε. και RAYMETRICS Α.Ε. το έργο για την «Ανάπτυξη ολοκληρωμένου συστήματος επιτήρησης, έγκαιρης προειδοποίησης και μείωσης του κινδύνου από δασικές πυρκαγιές στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας»

Η ένωση εταιριών ADAPTIT Α.Ε. και RAYMETRICS Α.Ε προχώρησε σε υπογραφή σύμβασης έργου για λογαριασμό της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας. Το 

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»