Παρασκευή, 14 Ιουνίου 2024

Πανευβοϊκός Σύνδεσμος Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών: Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του συνεδρίου των Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών της Χαλκίδας

Δημοσίευση: 25/07/2023
Πανευβοϊκός Σύνδεσμος Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών, συνέδριο, ασφαλιστική διαμεσολάβηση

Με μεγάλη συμμετοχή και ιδιαίτερο ενδιαφέρον ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του συνεδρίου το οποίο διοργανώθηκε από το τοπικό σωματείο ασφαλιστικών διαμεσολαβητών στην Χαλκίδα. Το συνέδριο διοργάνωσε ο Πανευβοϊκός Σύνδεσμος Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Εύβοιας το Σάββατο 22 Ιουλίου, με τίτλο «Ανοίγοντας κοινούς δρόμους στο σύγχρονο Ασφαλιστικό περιβάλλον»

Η Πρόεδρος του σωματείου, κα Δέσποινα Καραμπέτσου καλωσόρισε τους συμμετέχοντες και αναφέρθηκε στην αξία του επαγγέλματος του ασφαλιστικού διαμεσολαβητή καθώς και στην ιστορία του σωματείου και την έως τώρα 10χρονη πορεία του.

Πανευβοϊκός Σύνδεσμος Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών: Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του συνεδρίου των Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών της Χαλκίδας

Εν συνεχεία ο κ. Ηλίας Τσολάκης, Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών αναφέρθηκε στα σημαντικότερα επιτεύγματα της ΠΟΑΔ και ανακοίνωσε την διάθεση ενός ειδικού προγράμματος Νοσοκομειακής Περίθαλψης αποκλειστικά για τα μέλη των σωματείων – μελών της ΠΟΑΔ σε όλη την Ελλάδα. Συγκεκριμένα το πρόγραμμα αφορά όλα τα μέλη τα οποία είτε λόγω ηλικίας είτε λόγω προβλημάτων υγείας δεν δύναται να καλυφθούν από υπάρχοντα νοσοκομειακά προγράμματα.

Πρόκειται για ένα ομαδικό συμβόλαιο υγείας το οποίο, όπως ανέφερε σχετικά ο κ. Τσολάκης, θα είναι σύντομα διαθέσιμο.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στην διεύρυνση των εργασιών της ΠΟΑΔ, σε τοπικό αλλά και ευρωπαϊκό επίπεδο, αλλά και στην ανάπτυξη της Ομοσπονδίας, ειδικά τα 5 τελευταία χρόνια. Να σημειώσουμε πως η Ομοσπονδία κατάφερε να αυξήσει τα μέλη της από 5 σε 21!

Εκπροσωπώντας την κυπριακή ασφαλιστική αγορά, στο συνέδριο παραβρέθηκαν οι κκ. Ανδρέου Κυριάκος, Πρόεδρος ΠΣΕΑΔ και Κάπαρης Στυλιανός, Γενικός Γραμματέας ΠΣΕΔ.

Αρχικά ο κ. Κάπαρης επισήμανε τα λάθη και τις παραλήψεις στο υφιστάμενο περιβάλλον της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης όπως επίσης και στους τρόπους με τους οποίους ο ασφαλιστικός διαμεσολαβητής μπορεί να μειώσει τον κίνδυνο στην επαφή του με τον πελάτη αυξάνοντας παράλληλα την αξία της προσφερόμενης υπηρεσίας.

Έπειτα, ο κ. Ανδρέου μίλησε για τις υποχρεωτικές, άμεσες και έμμεσες ασφαλίσεις στην Κύπρο. Όπως ο ίδιος ανέφερε, υπάρχει μεγάλος αριθμός υποχρεωτικών ασφαλίσεων οι οποίες συμβάλλουν στην ανάπτυξη της κυπριακής ασφαλιστικής αγοράς και κατ’ επέκταση στην γενικότερη κυπριακή οικονομία.

Ακόμα, ομιλητές της εκδήλωσης ήταν οι: η κα. Κουρούτη Αικατερίνη, Commercial Planning Manager, ΙΑΣΩ, η κα. Γουργούλη θεοδώρα, Πρόεδρος Πανελλήνιου Συνδέσμου Ασφαλιστικών Συμβούλων, ΠΣΑΣ, η κα Μυρτώ Χαμπάκη, Partner, Advisory services, Experto Crede Σύμβουλοι Επιχειρήσεων, και η κα Γουδίνου Βάνα, Σύμβουλος Προσωπικής Ανάπτυξης Υγείας και Ευεξίας

Στο πλαίσιο των εργασιών του συνεδρίου διεξήχθει και η τελετή αδελφοποίησης του Πανελλήνιου Συνδέσμου Ασφαλιστικών Συμβούλων (ΠΣΑΣ) με τον Πανευβοϊκό Σύνδεσμο Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών (ΠΑΝΕΥΒ. Σ.Α.Δ).

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

Έρχεται το Ioannina Insurance Conference!

Ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές, ασφαλιστικές εταιρείες, σχήματα διαμεσολάβησης και θεσμικοί φορείς δίνουν ραντεβού στα Ιωάννινα  την Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2024! Με ιδιαίτερη

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»