Σάββατο, 2 Δεκεμβρίου 2023

OPEN INNOVATION: The Benefits of Corporations to Collaborate with Startups από τον Itai Green

OPEN INNOVATION, Itai Green

Η Αλεξάνδρεια Ζώνη Καινοτομίας, το Elevate Greece, ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Ελλάδος και ο Σύνδεσμος Εξαγωγέων διοργανώνουν ημερίδα με τίτλο “Open Innovation: the benefits of corporations to collaborate with startups” την Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου 2023, 18:00 -19:30 στις εγκαταστάσεις της Αλεξάνδρειας Ζώνης Καινοτομίας Α.Ε., Φιλικής Εταιρείας 12 & Τσιμισκή. 

Κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης είναι ο Itai GreenFounder & CEOInnovate Israel με στόχο να μεταφέρει την τεχνογνωσία του στις εταιρείες της επιχειρηματικής και καινοτομικής κοινότητας της ευρύτερης περιοχής της Θεσσαλονίκης για τον αποτελεσματικό τρόπο συνεργασίας των επιχειρήσεων με τις startups.

Όπως επισημαίνει και ο Itai Green:

«Σε έναν ταχέως μεταβαλλόμενο κόσμο, η ανοικτή καινοτομία είναι ο μοναδικός τρόπος για τους οργανισμούς να παραμείνουν στην αγορά και να βρίσκονται ένα βήμα μπροστά από τις εξελίξεις. Χωρίς τη συνεργασία με άλλα μέλη του οικοσυστήματος, συμπεριλαμβανομένων των ανταγωνιστών, των πανεπιστημίων και, ιδίως των startups, μια επιχείρηση θα οδηγηθεί μοιραία στην εξαφάνιση, όπως συνέβη σε άλλες που απέτυχαν να καινοτομήσουν και να υιοθετήσουν τις νέες τεχνολογίες. Το Ισραήλ είχε την τύχη να μάθει τους μηχανισμούς εφαρμογής του μοντέλου της ανοικτής καινοτομίας από τουλάχιστον 500 πολυεθνικές εταιρείες που τρέχουν προγράμματα καινοτομίας στο Ισραήλ. Για τις επιχειρήσεις είναι «τώρα ή ποτέ»! Είτε θα πρέπει να καινοτομούν είτε να πεθαίνουν».

Λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

OPEN INNOVATION: The Benefits of Corporations to Collaborate with Startups από τον Itai Green

Ο Itai Green είναι ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Innovate Israel. Είναι ένας από τους κυρίαρχους ηγέτες της εταιρικής ανοιχτής καινοτομίας του Ισραήλ. Ο Itai αναγνωρίζεται ως κορυφαίος παίκτης στο οικοσύστημα των startup του Ισραήλ και βρίσκεται στην πρώτη γραμμή για την προάσπιση της ανάπτυξής της με γρήγορους ρυθμούς.

Ο Itai ηγείται των διαδικασιών καινοτομίας σε συνεργασία με παγκόσμιες εταιρείες και το οικοσύστημα των startup για τη δημιουργία προηγμένων τεχνολογικών λύσεων με βάση τη μεθοδολογία Open Innovation (Ανοιχτή Καινοτομία) με επίκεντρο την πληροφορική, τη φαρμακευτική, τη χρηματοδότηση, τα ταξίδια, το ηλεκτρονικό εμπόριο, τη λιανική, τις τράπεζες, τις ασφάλειες, την ενέργεια, τις κατασκευές και το IoT.

Ο Itai Green είναι ένας πολύτιμος λέκτορας και κεντρικός ομιλητής σε πολυάριθμα παγκόσμια συνέδρια σε όλο τον κόσμο, φέρνοντας στη σκηνή την εμπειρία του Startup Nation όσον αφορά την αλλαγή του εταιρικού DNA, κάνοντάς τους να αξιοποιήσουν στο έπακρο τις συνεργασίες και τις επενδύσεις τους σε νεοφυείς επιχειρήσεις. Αυτές οι διαλέξεις απευθύνονται σε διαφορετικά διευθυντικά επίπεδα εντός του οργανισμού, βοηθούν τις εταιρείες να ανέβουν με τον τεχνολογικό ρυθμό, προσφέροντας συγκεκριμένα και αποτελεσματικά εργαλεία που βοηθούν τους οργανισμούς να ξεκλειδώσουν τις δυνατότητες καινοτομίας τους.

Περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές, εδώ

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

ΜΙΝΕΤΤΑ, νέο λογότυπο

ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστική: 50 χρόνια επιτυχημένης πορείας στην Ελληνική Ασφαλιστική Αγορά αποτυπώνονται στο νέο λογότυπο & στη νέα εταιρική εικόνα

Η είσοδος της ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστικής στην 6η δεκαετία λειτουργίας της συνοδεύεται από σήμερα με νέο λογότυπο και νέα εταιρική εικόνα!