Κυριακή, 14 Απριλίου 2024

Όμιλος Affidea: «Ιατρικός Υποστηρικτής» στο 20ο Πανελλήνιο Συνέδριο Αγγειολογίας, Αγγειακής & Ενδαγγειακής Χειρουργικής

Δημοσίευση: 08/06/2021

Ο όμιλος Affidea ήταν ο «Ιατρικός Υποστηρικτής» στο 20ο Πανελλήνιο Συνέδριο Αγγειολογίας, Αγγειακής & Ενδαγγειακής Χειρουργικής, που διεξήχθη στο Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, στις 3-5 Ιουνίου 2021, παρέχοντας για μία ακόμη φορά ιατρική υποστήριξη σε κορυφαίες επιστημονικές εκδηλώσεις.

Εφαρμόζοντας όλους τους ενδεδειγμένους κανόνες λειτουργίας και τα πρωτόκολλα ασφαλείας, το Συνέδριο πραγματοποιήθηκε με τη νέα υβριδική μορφή που επιβάλλουν οι συνθήκες της πανδημίας, δηλαδή τόσο με φυσική παρουσία των συνέδρων όσο και με διαδικτυακή συμμετοχή.

Ο όμιλος Affidea ανέλαβε τον έλεγχο κορωνοϊού για όλες τις ημέρες διεξαγωγής του Συνεδρίου. Οι δειγματοληψίες πραγματοποιήθηκαν από το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό του ομίλου, υπό συνθήκες πλήρους ασφάλειας. Οι κατάλληλα εκπαιδευμένοι νοσηλευτές που επάνδρωσαν την κινητή μονάδα εξωτερικών υπηρεσιών, ανταποκρίθηκαν άμεσα και αποτελεσματικά σε όλα τα περιστατικά που προέκυψαν κατά τη διάρκεια του τριήμερου Συνεδρίου, διασφαλίζοντας τα υψηλότερα επίπεδα παρεχόμενης φροντίδας, με τον πλέον σύγχρονο εξοπλισμό και με εγγύηση για την αξιοπιστία των ιατρικών αποτελεσμάτων.

Ο όμιλος Affidea, εκτός από τη διενέργεια γρήγορου τεστ ανίχνευσης αντιγόνου (rapid test) Covid-19 σε όλους τους συμμετέχοντες του Συνεδρίου, που ήταν βασική προϋπόθεση για την έλευση στον συνεδριακό χώρο, θέλοντας να συμβάλει ιδιαίτερα στη φροντίδα και στην προαγωγή της υγείας, προσέφερε σε όλους τους παρευρισκόμενους την εξέταση ποσοτικού προσδιορισμού ολικών αντισωμάτων έναντι της ακίδας S του SARS-CoV-2, η οποία ενδείκνυται μετά τον εμβολιασμό.

Στις εργασίες του 20ου Πανελλήνιου Συνέδριου Αγγειολογίας, Αγγειακής & Ενδαγγειακής Χειρουργικής, το οποίο περιλάμβανε διαλέξεις, στρογγυλά τραπέζια, αντιπαραθέσεις, δορυφορικά συμπόσια και ελεύθερες ανακοινώσεις, συμμετείχαν περίπου 250 ιατροί διαφόρων ειδικοτήτων, 235 σύνεδροι και 146 ομιλητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Αναπτύχθηκαν 34 θεματικές ενότητες που εστίασαν, μεταξύ άλλων, στην παρουσίαση των δραστηριοτήτων των αγγειοχειρουργικών τμημάτων στο ελληνικό «γίγνεσθαι», στα νεότερα δεδομένα για εμβόλια και θεραπείες, στις επιπτώσεις της πανδημίας Covid-19 στους αγγειοχειρουργικούς ασθενείς, στην αντιμετώπιση αγγειοχειρουργικών παθήσεων. Το Συνέδριο ήταν επετειακό, 60 χρόνια από την ίδρυση της Ελληνικής Αγγειολογικής Εταιρείας.

Ακολουθήστε το insuranceforum.gr στο Google News.

Διαβάστε Ακόμα

Γραφείο Διεθνούς Ασφάλισης: Όλες οι εξελίξεις για την πράσινη κάρτα και της διεθνή ασφάλιση αυτοκινήτων

Με μεγάλη επιτυχία το  Γραφείο Διεθνούς Ασφάλισης πραγματοποίησε στις 4 Απριλίου ενημερωτική συνάντηση για τις τελευταίες εξελίξεις στο Σύστημα της Διεθνούς Ασφάλισης

36th Thessaloniki Insurance Conference

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου

«Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις – Δημιουργώντας ευκαιρίες»