Τρίτη, 21 Μαρτίου 2023

Ομαδική εικαστική έκθεση της Art Puzzle Group στον Χώρο Τέχνης «ΣTOart ΚΟΡΑΗ»

Ομαδική εικαστική έκθεση της Art Puzzle Group στον Χώρο Τέχνης «ΣTOart ΚΟΡΑΗ»

Ο Χώρος Τέχνης «ΣΤΟart ΚΟΡΑΗ» της Εθνικής Ασφαλιστικής φιλοξενεί την ομαδική εικαστική έκθεση της Art Puzzle Group με τίτλο ‘Αrt Puzzle Group 22 Ζωγραφική, Χαρακτική Γλυπτική’. Η Αrt Puzzle Group αποτελείται από 14 καλλιτέχνες που ασχολούνται με όλους τους τομείς της εικαστικής δημιουργίας.

Πρόκειται για τους Αργυρή Αγκαβανάκη, Αχιλλέα Αϊβαζόγλου, Νικολέττα Αντωνοπούλου, Ξένια Αραπάκη, Ελένη Δαβιλά, Ανδρέα Δεβετζή, Παντελή Ζωγράφο, Βίκυ Καταρτζή, Αναστασία Κωνσταντάκου, Θανάση Μακρή, Σμαράγδα Δενδρινού, Λιάνα Μερτζάνη, Ευάγγελο Παπαγιάννη και Κωστή Παπαδόπουλο.

Σύμφωνα με την ιστορικό τέχνης Λουίζα Καραπιδάκη «Εικαστικοί με κοινό παρονομαστή τη συνύπαρξη στα εργαστήρια της ΑΣΚΤ από τα τέλη της δεκαετίας του ’70 έως τις αρχές του ’80, αλλά κυρίως το αέναο πάθος για την τέχνη, ύστερα από μια μακρά και εντελώς διαφορετική καλλιτεχνική πορεία συναντώνται και συγκροτούν την ομάδα τέχνης Art Puzzle group».

Για να συνεχίσει πιο κάτω «Δεκατέσσερα μέλη της ομάδας Αrt Puzzle group εκθέτουν μαζί στον Χώρο Τέχνης «ΣΤΟart ΚΟΡΑΗ» και το σύνολο των έργων συγκροτεί ένα πολυφωνικό αλλά συναρπαστικό καλλιτεχνικό πάζλ της σύγχρονης εικαστικής δημιουργίας στην Ελλάδα με ρεαλιστικά, εξπρεσιονιστικά, σουρεαλιστικά και αφαιρετικά έργα».

Η έκθεση θα έχει διάρκεια από τις 20 Δεκεμβρίου 2022 μέχρι τις 31 Ιανουαρίου 2023, Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00 – 18:00.

Διαβάστε Ακόμα

έρευνα KPMG

Γενική Έρευνα Αποδοχών και Παροχών της KPMG για το 2022: αισιόδοξα μηνύματα της αγοράς, αφήνουν πίσω τη δύσκολη περίοδο των τριών τελευταίων ετών

Η KPMG στην Ελλάδα, η οποία εδώ και 3 δεκαετίες, παρέχει ολοκληρωμένη και εμπεριστατωμένη πληροφόρηση αναφορικά με θέματα αποδοχών και